Wyszukane sushi (2) W Domu suhshi byłam kilkakrotnie zarówno na sushi jak i inne dania "na... M. Klasyka sushi w bardzo dobrym wydaniu. (1) Duzy wybór dań i rolek, różnorodność smaków. Drogo ale smacznie. Niestety, w... M Zdecydowanie polecam (1) Świetna restauracja i pyszne jedzenie! Bardzo fajny klimat przy pływającym... Paulina
ulubione miejsce (1) Przychodzę regularnie na lunche, zupa i zestaw sushi w przystępnej cenie, a... Paulina Poproszę bez szczypioru :) (1) Jest taki jeden Pan Sushimaster podobny do byłego ministra edukacji, który... woj Pyszne Sushi (1) Dom Sushi jest jednym z naszych ulubionych miejsc. Przepyszne i idealnie... Gabriel Super! (1) Moja ulubiona knajpa sushi . Wspaniałe jedzenie i bardzo miła obsługa oraz... Paula Jak zawsze wspaniale (1) W sopockim Domu Sushi byłam kilkakrotnie i nigdy się nie rozczarowałam.... Clio nie nie nie (1) Wielkie rozczarowanie, do sushi przekonałam się stosunkowo niedawno, znajomi... zawiedziona lekkie rozczarowanie... (1) Wyobraźcie sobie sytuację, w której 3/4 lokalu jest zapełnione, 2... mopsik Idealne miejsce i sushi! (1) Najlepsze sushi w mieście! Niesamowita jakość wykonania, wyśmienity smak,... Giza Ulubiona suszarnia (1) Moja ulubiona suszarnia, zawsze świeże produkty, idealnie zrobione sushi, a... Greg Chinek Odradzam (2) Chcieliśmy zostać stałymi klientami restauracji,jednak rażący brak... Paula Świetne sushi polecam (1) Sushi jak i dania ciepłe bardzo smaczne. Profesjonalna obsługa, przemiła pani... Monika Polecam (1) Byłam dzisiaj i zdecydowanie polecam.Bardzo smacznie!!! Ola Zdecydowanie POLECAM! (1) Do Domu Sushi chodzę ze znajomymi od ponad 3 lat. Zawsze jestem bardzo... Michał Rozczarowanie (1) Wybraliśmy się ze znajomymi w weekend, z wcześniej wykupionym grouponem(... Kurusia nie polecam (1) Bylam w Domu Sushi kilka razy. Jedzenie jest coraz gorsze. Ryba w sushi byla... jakkolwiel Bardzo przyjemnie (1) Lokal odwiedziłam w Sopocie po raz pierwszy - wcześniej byłam w Gdańsku i... Clio Sopot-NIE POLECAM.Apeluje o rozwage (6) Od dłuższego czasu posiadamy kartę stałego klięta co mysle potwierdza naszą... Stały klient