nie polecam (2) Zupa w naparstku, pierożki z krewetkami o smaku wpieprzowiny, i sushi które... Izabela Pozytywne wrażenie po pierwszej wizycie (2) Testowałem tylko nigiri i maki i były niezłe. Spróbowałem tego przysmaku po... jablonskush Najlepsze sushi w Trójmieśćie (1) Jest to najlepsza sushi w trojmieście. Jedzenie po prostu fenomenalne. Bywam... maciejka
... wzór ... (2) Jest to moja trzecia wizyta w tym miejscu. Komentarze pozytywne poniższe są... justyna Sushi z klasą (1) Po wejściu wystrój urzeka - pływające łódeczki robią ogromne wrażenie. Do... Toni Dramat (3) Byłem kilka razy. Za pierwszym nieźle. Teraz - tragedia. Jestem fanem sushi i... MK Sushi Fusion było dobre (1) Dla mnie poezja!!! Zamówione przez nas dania bardzo dobre. Wszystko bardzo,... Karolina Sushi tak, inne potrawy nie (1) Sushi naprawde bardzo dobre choc niestety niektore rozpadaly sie. Za to inne... Gosia Nie zwariowali! (2) Bardzo miła "susharnia". Co prawda nie ma w niej intymnego nastroju, za to... Tomek L. Serdecznie dziękujemy (1) Podziękowania dla szefa kuchni za pyszne jedzenie, świetna herbatka, ale... Artek Troche trudno trafić (1) Do lokalu trafić jest naprawdę niełatwo... Jak nie jesteście "sopockimi... Majka Nie dałem rady z pałeczkami (2) Rzeczywiście restauracja jest bardzo gustowna a sam bar mocno oryginalny.... Filip Błogostan! (1) kolejny raz trafiliśmy do Domu Sushi z moim facetem mmm pycha, ucztujemy tu... Ewcia Ogromny wybór potraw (1) Bardzo dobre sushi, smak niektórych ryb jakie tu serwują jest dokładnie taki... Wars Lokal z pomysłem (1) Nie sądziłem, ze w miejscu ktore jest przeciez restauracja, a nie klubem... Tomek Ludwik Shunmayer - opinia (1) Obsługa na najwyższym poziomie i pyszne, bardzo oryginalne dania. Dziękuję... Ludwik Shunmayer Ale kaiten! (1) Nie sądziłem, że w Sopocie dorobiliśmy się największego kaiten baru z... Waldi Oby tak dalej! (1) Moje ulubione sushi dalej ma się świetnie. Miło jest wrócić do Trójmiasta i... Sylwia klimatycznie... bardzo klimatycżnie (1) Musze przyznac, ze miejsce milo mnie zaskoczylo. Nie spodziewalem sie az tak... Lukasz Rewelacja najlepsze sushi !!!!!!!!!!!!!!!! (1) Pyszne smaczki dla wszystkich smakoszy sushi . Monika