Bardzo dobre miejsce na business lunch (1) Dobre miejsce na kolację, ale dla mnie ważniejsze są szybkie business lunche,... Waldemar Szlafa Rewelacja (1) Miły chłodek i pyszne sushi, no i jeszcze zimne japońskie piwko :-) Gutek KRS dziękuje serdecznie! Było pysznie! (1) Dziękujemy za niesamowitą ucztę i sprostanie naszym sporym wymaganiom! Nie... Adam Zych
Najlepsze sushi w 3city - święta prawda! (1) Jedzenie super, obsługa też, sushi nie ma sobie równych. Oby więcej takich... Sister Szałowa restauracja! Warto warto! (1) Świetne jedzenie, kapitalna japońska polędwiczka wołowa, totalnie japońskie... Tera Premium! (1) Fascynujące miejsce, świetne sushi, ale przede wszystkim... atmosfera.... Petroniusz Dziękujemy, było świetnie (1) Bez dwóch zdań najlepsza restauracja japońska w Trójmieście, a kto wiem czy... Sabina Klimatycznie (1) Dziękujemy za przemile spędzony czas i inspirację... Będziemy zgłębiać... Makowscy ALE SZYBKO ;-) (1) Sushi mamy w zwyczaju jadać na zewnątrz jednak tym razem zamówiliśmy do... Alka&Witek smacznie, choć ceny dość wysokie (1) Sushi świetne, fajny klimat, szkoda że ceny dla bogatych ordynus Right choice! (1) Bylem niedawno na lunchu z kontrahentem. Zalezalo nam aby rozmowa nie... Dario Bardzo pozytywne zaskoczenie... (1) Bywamy w róznych miejscach w Polsce i na świecie. Kuchnia japońska (nie tylko... Iza i Rafał Potwierdzam! (1) Moje częste wizyty w Domu Sushi zdają się potwierdzać te opinie. Szczególnie... S Super (1) Wróciłam do domu sushi po dłuższej nieobecności i zastałam nowe twarze, mile... Marysia REWELACJA!! (1) Co tu duzo mowic. Nie mam zadnych zastrzeżeń, dom Sushi mnie urzekł, nigdzie... Majki Rewelacja (1) Wysmienita kuchnia! Jadlem wolowine w sosie teriyaki oraz sushi robione na... PIotrus Urodziny w Domu Sushi (1) Serdecznie chciałem podziekować za tak miłe przyjecie urodzinowe. Wam moi... Maciej Litwiński + (1) Duży plus za to, że nie wolno tu palić!!!!!!! iks Polecam wszystkim! (1) Świetny klimat, muzyka bardzo dobrze, że jest spokojna, bo hity z satelity... ? obsługa jest tragiczna (1) Od początku istnienia Domu Sushi obserwuję niezmienną rotację obsługi. Non... monika