Mick - opinia (1) Le meilleur Sushi Bar de Trojmiasto! Bonne continuation Mick zmienilo sie (2) na poczatku dom sushi byl genialny, jednak ostatnio zachodza tam zmiany,... eM hobbit - opinia (1) wystrój super bardzo mi sie podobało sushi najlepsze jakie jadlem (chociaz... hobbit
No cóż... (1) Tak jak to się mawia: "z takimi ludźmi nie pogadasz..." po prostu znacie się... Artur K. Restauracja rewelacja (1) Bylam juz kilka razy w Domu Sushi i jestem bardzo zadowolona, polecam... Iśka Polecam (1) Jestesm bardzo czestymi goscmi w Domku Sushi i nie zaliczylismy jeszcze... K Liga Mistrzów!! (1) Byłam w piątek na sushi i Pan w okluarkach zrobił mi maka owiniętego... Baska REWELACJA (1) Gorąco polecam! Świetne miejsce, baaardzo smacznie!!!! asia fajnie (1) fajnie, bardzo drogo, przydałaby się japońska muzyczka swietne miejsce stefek drtygrys - opinia (1) Wspaniały wystrój (łódki jak na filmach), świetna obsługa - bardzo miła i... drtygrys dawid - opinia (1) Bardzo fajna restauracja z bardzo smacznym japonskim jedzeniem,oraz wystroj... dawid Mika - opinia (1) Serdecznie polecam - od momentu pierwszego kęsa w Domu Sushi zakochałam się w... Mika POLECAM (1) Najlepsze sushi w trójmieście to tego rewelacyjna obsługa i fajny klimat :)... Marta BARDZO DUŻY PLUS !!! (1) Polecam serdecznie. Moim zdaniem w chwili obecnej nie ma konkurencji w... Marta Siemionko