Pora na zmiany!!! (1) Niegdyś ulubione nasze sushi, potrzebuje drobnych zmian. Po pierwsze, za... BJ Coś nie tak (1) Zakochałam się w Domu Sushi od pierwszej wizyty w wakacje ub. roku. Lokal... Ilona Włodarczyk Bardzo pyszne sushi (1) Polecam to miejsce wielbicielom sushi.. Na talerzykach pływają małe cudeńka,... Mimi30
Średnio! (1) Bardzo miła obsługa i piękne miejsce, ale dalej wyraźnie gorzej.. Pyszne... Serduszka Polecam! (1) Byłam w Domu Sushi razem ze znajomymi i wszyscy jesteśmy jednakowo... nushia Polecam! (1) sympatyczny lokal, profesjonalna i sympatyczna obsługa no i sushi jest... Tulipanna Polecam (1) Rewelacyjne miejsce, spokój, harmonia, bardzo miła obsługa, stosunkowo niskie... whiteman POLECAM! (1) Pierwszy raz w życiu jadłam sushi i jestem naprawdę mile zaskoczona.... Ines cHaos (2) Smacznym jedzeniem nie sposób się delektowac. Karta przpomina czeski film.... Julia po prostu sushi bar (2) Wybrałam się z siostrą na spacer po sopocie,zgłodniałyśmy troszkę -więc... Agnieszka Niesamowite miejsce (1) Chylę czoła przed projektantami tej restauracji - w moim odczuciu jest taka... Monika Najlepsza kulinarna niedziela jaka sobie przypominam! (1) Bylismy z cala rodzina na sushi. Roznorodnosc plywajacych na barze potraw... Marika SUPER (1) Ostatnio bylismy tam cala rodzina tj.Ja,zona i dwoje dzieci.Sushi bylo bardzo... Darek Rewelacja (1) Byłam pierwszy raz z mezem i nie spodziewałam sie takiego pysznego jedzenia ,... asia Najlepsze sushi w Trójmieście (1) Jedzenie powaliło mnie na kolana. Nawet pan Dochnal który jadał w... maro Przepysznie... (1) A ja jadłam w Domu Sushi maki z grilowanym łososiem (i nie tylko) i były... KasiaR Mniam mniam (1) Pyszne winko ze sliwek - sushi tez - bede tam wracac. aga Już tam nie wrócę (1) Byłam w tej knajpce dwa razy. O ile za pierwszym razem Panowie całkiem... Kasia zamawianie do domu (1) miałam ochotę na sushi, więc postanowiłam zamówić sobie do domu, ale niestety... ja Faktycznie zmiany (1) Zgadzam sie z poprzedniczką. Wczesniej poziom byl znacznie wyzszy. Na obsluge... PSK