cHaos

Smacznym jedzeniem nie sposób się delektowac. Karta przpomina czeski film. Nikt nie wie, nawet Sushimaker o co w niej chodzi. Zamawiajac nie masie pojęcia ile bedzie kawałków i jaki zapłacimy rachunek. Brak wyraźnego podziału obowiazków. Nie wiadomo kto za co odpowiad. U kogo skłądac zamówienie i jak... skoro karta jest przy zestawach suhi bezcelowa a czesci ryb i owoców morza i tak nie ma. Początkujący który o sushi nie wie zbyt wiele nie zostanie zachęcony bo nikt sie nim nie zaopiekuje co przy tej kuchni jest wręcz zwyczajem . Sushi makerzy pracują bez rękawiczek... Pierwszy raz widziałam tak chaotycznie zorganizowaną sushi restauracje. Pływajace stateczki. taki dobry pomyłs Jedzenie - smaczne. Ale cała reszta- szkoda gadac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za komentarz. Staramy się obsługiwać naszych gości indywidualnie, sushimasterzy chętnie dzielą się swoją wiedzą na temat sushi i opowiadają naszym miłym Gościom o etykiecie kuchni japońskiej, uczą jak jeść pałeczkami etc. Dania kuchni zimnej proponują sushimasterzy, lub Goście częstują się sami z pływającego baru a w karcie jest opis oraz ceny poszczególnych kolorów talerzyków. Proponowanie kuchni ciepłej oraz napojów alk. i bezalk. to natomiast domena kelnerek, jednak i suszacy w barze na pewno podpowiedzą co wybrać. Proszę się nie zrażać i pytać, z ogromną przyjemnością postaramy się pomóc! A foliowe rękawiczki... proszę uwierzyć to niestandardowe wyposażenie sushi barów tak w Gdańsku, Sopocie jak i w Nowym Jorku czy Osace. Serdecznie zapraszamy, wierzę w Pani uśmiech po kolejnej wizycie w naszej restauracji!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0