REWELACJA!!! :-)))) (4) Tydzień temu, razem z koleżanką z Anglii wybrałyśmy się do tego lokalu, chcąc... Żaneta MAKABRA!! (1) Witam jesteśmy stałymi klientami Domu Sushi w Sopocie, jednakże po ostatniej... Stała Klientka Zdecydowanie nie polecam ! (1) Zdecydowanie nie polecam ! Ceny z kosmosu..... kristo
Opinia (1) Polecam najlepsze sushi w Trójmieście ! Bez dwóch zdań ! Marek J Boskie jedzenie (1) Doskonałe sushi w świetnej, sympatycznej atmosferze. Nigdzie indziej czegoś... Oldzia andrzej jedrz (1) Hallo war alles Super und Perfekt dankeschön und lieben grus an pan... jedrzejewski Mile spędzony wieczór (2) Jadłam kilkakrotnie Sushi ale pierwszy raz w tak fajnym wydaniu. Obsługa od... Karolina Monika W. - opinia (2) Piękny wystrój, pyszne jedzenie, doskonałe wino śliwkowe. Sushi - raj dla... Monika W. Przepysznie! Wyrazy uznania dla Pana Mateusza. (2) Byliśmy dziś z Narzeczonym pierwszy raz na sushi. Pan Mateusz od razu się... Agnieszka Super jedzenie :) (1) Jedzenie w Domu sushi jest cudowne, aromatyczne, smaczne jeśli ktoś lubi taką... Iwona Pelne zadowolenie;) (1) Moim zdaniem warto sie tam wybrac! Obsluga, klimat po prostu bomba :)... magda22 Opinia (2) Bardzo smacznie, miło, przyjemna obsługa, fachowi sushimistrze, wiedzą co... Paweł Łaszczyk Jak zwykle wszystko w najlepszym porządku, ale... (1) Co do jakości jedzenia i obsługi sushi masterów oraz kelnerek jak zwykle bez... Mariusz sushi! ceny z kosmosu! (1) (...) Jedzenie ok, ale jesli za 5 krewetek placi sie 49 zł to chyba sa to... Ameryka Świetne sushi. (1) Bardzo smaczne sushi- zdecydowanie jedna z najsmaczniej karmiących tego typu... Paulina fajne miejsce (1) fajne miejsce, obsluga baaaaardzo powolna i malo profesjonalna, ale sushi... ania Zadowolony klient (2) Jestem bardzo zadowolony z wizyty. Szczerze polecam. Jedzenie bardzo dobre.... Grzegorz Gdańsk:( (1) Witajcie Chcieliśmy z naszymi znajomymi umieścić opinie na temat DOM SUSHI... Krzysztof Impreza wysmienita!!! (1) Impreza i pyszne sushi jaka zorganizowal nam Dom Sushi dlugo pozostanie w... Pitter i spolka z Siiiiii Z gustem i smakiem - susharnia, w której można się zakochać! (1) Widać, że lokal żyje, w poniedziałek o godzinie 14 próbowałam coś zjeść i... Martyna