Do tanich nie należy, ale jedzenie przepyszne! (1) Jestem stałą klientką, odwiedzam ich przynajmniej raz na dwa miesiące. Za... Truśka Rija666 - opinia (1) Jak dla mnie zawsze rewelacja. Ilekroć jesteśmy na spacerze w Sopocie... Rija666 Niewydolność (1) To słowo najlepiej opisuje funkcjonowanie tego baru sushi. Krzeseł jest... Bjetris
Pyszności :) (1) Moja ostatnia wizyta w Domu Sushi jak zawsze sprawiła mi dużo radości,... Ilona Najlepsze sushi w Trojmiescie! (1) Po raz kolejny jestem zachwycona :) Pan Marcin zrobil dla nas na prawde... Goska NIEUCZCIWE GRUPONY W DOMU SUSHI !!!! (1) DS w Sopocie odwiedzam od kilku lat. Tym razem (pierwszy raz) postanowiłem... Andrzej Bardzo się zepsuł (1) Dom Sushi był rewelacją dwa sezony temu, gdy za barem rządził jeszcze dawny... Maciek Super:) (1) Jestem zachwycona. Odwiedziłam restaurację w ramach promocji Groupon, więc... zabol Kombinacje z grouponem (1) Mam nieodparte wrażenie że lokal zaczął kombinować z klientami trafiającymi... Michał Rewelacja (1) Byliśmy już nie raz w Domu Sushi ale wczorajsza wizyta bardzo pozytywnie nas... Ola i Michał Czarny Sushi Master:) (2) Jestem stałą klientką od około roku. Od pewnego czasu jako czarny sushi... Paulina Karolina - opinia (1) W Domu Sushi w Sopocie byłam już niejednokrotnie (z grouponem i bez) i zawsze... Karolina Też z Groupona (1) Bardzo miła atmosfera, sushi masterzy doradzają, tłumaczą co i jak :)... Bardzo zadowolona klientka Warto (1) zdecydowanie najlepsze sushi w mieści świeżo i smacznie ale o minusach... rEne bebełe - opinia (1) jeżeli chodzi o sushi, rewelacja! Natomiast nie wiem, czy może sprawił to... bebełe Super obsługa! Zdecydowanie polecam!!!! (1) Z gościnności Domu Sushi korzystam dość często i za każdym razem jestem... Kasia Miło zaskoczona!!!! (1) Wczoraj byłam z moim chłopakiem na kolacji z groupona. Obawiałam się, że... siwa Mitrzostwo :) (1) Nie raz miałam przyjemność odwiedzić sopocki Dom Sushi i ani razu się nie... Agata Wrycza REWELACJA!!! (1) Kilka dni temu byłam na kolacji z przyjaciołką. Sushi-> rewelacja! P. Michał... Katarzyna groupon (1) Skorzystaliśmy z oferty z Groupona i muszę przyznac ze to byl strzał w... pablo