Polecam każdemu!!! (2) Polecam szkołę Sorriso wszytkim: profesionalna obsługa, szybki kurs... Kredka Rewelacja:) (1) Forma prowadzenia wykładów przyswajalna, dogodna czasowo - elastyczne... Monika Profesjonalizm (1) Slyszac opinie o roznych szkolach i instruktorach, moge obiektywnie przyznac... driver
Zdecydowanie TAK (2) Kurs rozpocząłem 24 sierpnia, a wczoraj, 23 października, czyli równo po 2... Olek Sorriso warto tam iść ! (2) Uczyłem się w szkole Sorriso na przełomie sierpnia i września teorie jak i... Robert Serdecznie polecam!!! (2) Z pełnym przekonaniem każdemu mogę polecić szkołę Sorriso!!! Wybierając... Kasia Polecam! (2) Miałam wykłady z Panem Bogdanem i musze przyznać, że były bardzo interesująco... Basia SORRISO! - I życie za kółkiem staje się łatwiejsze! :D (2) Cóż, ciężko być oryginalnym w natłoku tak pozytywnych opinii, ale spróbuję...... Tomecki SZKOŁA SORRISO DLA KAŻDEGO! (2) Polecam szkołę Sorriso wszystkim tym, którzy nigdy wcześniej nie mieli do... Ola jaaaaaazdaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! (2) Wyjatkowo fachowa obsluga. Rafał swietnie potrafi wprowadzic w tajniki... Lesek Szczerze polecam (2) Profesjonalne, cierpliwe podejście w stosunkowo szybkim kursie (od 22 czerwca... Adam Wójcicki było spoko (1) nic dodać nic ująć, obsługa fachowa, nauka totalnie bezstresowa. Reszta... arek Długo to trwało ale jest ;] (2) Dziś po drugim podejściu zdałam egzamin. Kurs w szkole sorriso zakończyłam... Lidka świetny wybór (2) Polecam szkolę sorriso. Jeżeli zależy komuś na jak najszybszym zrobieniu... Tomek Zdałem (1) Zdałem za 1-ym razem. Bardzo miła atmosfera zajęć teoretycznych. W zajęciach... Yan Tamilin Dawid - opinia (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy zarówno od strony przygotowan do egzaminu... Dawid Polecam :) (1) wszystkim bardzo serdecznie polecam szkołę SORRISO :) spotkałam się z bardzo... Berenika POLECAM!!!! ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! ;-) (2) CHCIAŁABYM Z CAŁEGO SERCA ;-) PODZIĘKOWAĆ PANU BOGDANOWI ZA PERFEKCYJNE... Anna B. Polecam każdemu (2) Jazdy dodatkowe z Panem Bogdanem uratowały mi życie. Kurs niestety robiłam w... mb POLECAM (1) Niestety, ale kończę już naukę w Sorriso. Będzie mi brakowało tych... Ania K.