Sowa vs Szydłowski

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jakie torty polecacie od Szydłowskiego, a jakie od Sowy? -Właśnie przechodzę etap wyboru cukierni.
Czy w obu przypadkach dostawa wyrobów jest -że się tak wyrażę- profesjonalna? Mają samochód-chłodnicę itd..?
Czy jeśli zamawia się ciasta+tort to jest przewidziany jakiś rabat? Jak to jest?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sowa vs Szydłowski

rabat - hi hi hi hi ;)
ja polecam tort tiramisu - rewelacja tak samo u szydł. jak u sowy - ale ciasta "kostki" to jak najbardziej sowa!
na własnym weselu nie załapałam się ani na kawałek ciacha....i chyba muszę to nadrobić ;)

no może "hihihi" ;-) ale warto zapytać tutaj, a nie robić z siebie głupa w sklepie ;-)
Ostatnio kupiłam kawałek ciasta u Sowy i nie był smaczny :-( fakt, że to już było tuż przed zamknięciem i była dość wysoka temperatura, ale w końcu w lodówie by się nie zestarzało tak.!

Jak z tymi samochodami-chłodniami? -mają takie?

oczywiście za maja i jedni i drudzy....

tort z Sowy jest robiony na bazie ichniejkszych tzw kostek a jak wygląda to w Szydłowskim to nie wiem...

wiem ze Szydłowski jest troszke tańszy

A ja z innej beczki Polecam tort CAPPUCINO ale od Pellowskiego. U nas goście się nim zajadali.

z całego serca polecam Sowy tort makowy - po prostu rewelacja!!!- dowożą, placisz za stelaż 100,00pln, po ślubie oddaja kaskę - my mieliśmy w oprawie z bordowymi różami z marcepanu i cena konkurencyjna, za tort na 70 osób zapłacilismy 250,00 pln

co byscie polecily bardziej tort pietrowy, czy tort prostokatny? na jakies 90 osob...

Ja bede miala od Sowy - trzy pietra (Czarny Las, Krolewski i Malinowy) i trzy rodzaje ciast (po piec "kostek") tez z Sowy - sernik, jablecznik i placek karaibski. Calosc bedziem nie kosztowala okolo 500zl.

My mieliśmy trzy pietra na 62 osoby. i chyba 4 rodzaje ciast z JACKA PLACKA.

Tort - tylko z CarteDoor i to koniecznie śmietanowy - zniknie w 5 minut ;)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??