Marzena - ocena (1) Aqua aerobik bardzo dobrze prowadzony , profesjonalne, tylko trzy prysznice i... Marzena Patrycja - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... Patrycja Patrycja - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i jakość usług.... Patrycja
Janusz - ocena (1) Przemiła obsługa , świetny klimat Janusz natalia - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... natalia Hanna - ocena (1) serdecznie polecam ! Sekret ślimaka zabieg odmładzający! Ceny konkurencyjne a... Hanna Paweł - ocena (1) Korzystałem ze Świata Saun na wyłączność. Fajne miejsce na randkę we dwoje bo... Paweł Patrycja - ocena (1) Jestem zachwycony współpracą z tą firmą! Profesjonalizm, terminowość i... Patrycja Super Spa Faltom (2) Spa w Faltomie to fantastyczne miejsce! Kosmetyka na najwyzszym poziomie,... Basia Godne polecenia (1) Wybralam z kolezanka pakiet dla pan- jestesmy czestymi goscmi roznych... Jolanta i Ida Relaks, relaks, relaks.. (1) Nie zwykłam do wystawiania opinii, natomiast to spa zasługuje na najwyższe... Czesława Kownacka Monika - opinia (1) Hotel na najwyższym poziomie Super klimat, obsługa zadbała o komfort pobytu,... Monika super i jeszcze raz super (1) po ciężkim tygodniu taki dzień w takim miejscu to zbawienie.kolejny raz się... kama Bardzo pozytywnie (1) Byliśmy już kilka razy w Hotelu Faltom,oczywiście weekendy SPA przyciagneły... Mark A JA POLECAM :) (1) Byłam w Faltomie na pakiecie weekendowym i wszystko było ok - włącznie z... Anka C. Polecam!!! (1) Wróciłam właśnie z pakietu odchudzającego z Faltomu. Wszystkim gorąco... Amatorka Spa Serdecznie polecam (1) Szukaliśmy miejsca gdzie odpoczniemy od ciagłego pośpiechu, gdzie się... Doris damiano - opinia (1) Hej,byłem z moja dziewczyna tydzien temu w Faltomie,chociaż w Rumi mieszkam... damiano Polecam Faltom. (1) Uważam że czas który spędziłem w Faltomie będąc na imprezie integracyjnej w... Marek Polecam! (1) Spędziłam w Faltomie Święta Wielkanocne z moją rodzinką. Dzieciaki na... Monika