Spacer z psami

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Spacer z psami
Jak w tytule, chętnie spotkam się z miłośnikami psów na spacer (czysto rekreacyjne, socjalizacyjne lub z elementami szkolenia) w Gdańsku. Mam dwa psiaki z kategorii średnio-większych:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

chętnię

Witam, chętnie dołączyłabym do sfory piesków w ramach socjalizacji, a nawet resocjalizacji mojego wilka. 7 latek wykastrowany 5 dni temu teoretycznie nie lubiący niekastrowanych samców. Właśnie po to wejdę w grupę psów i nie tylko :)

Re: Spacer z psami

jutro ok. 9.00 na plaży Gdynia wejście 11 (Polanka Redłowska) idę do Orłowa zapraszam chętnych z pieskami

https://www.facebook.com/events/622195887806275/

witam, z checia dołacze sie do spacerów, posiadam 2letniego kastrowanego asta z adhd pozytywnie nastawionego do świata :D p.kwiatkowska13@gmail.com

zapraszam w takim razie do wspólnych spacerów (jest już stała grupa w weekendy) a w pozostałe dni godziny do ustalenia (jestem codziennie od 18)

Witam wszystkich psiarzy,
zapraszam na wszelkie spotkania do grupy ActiveDog.pl
http://www.facebook.com/Projekt.Active.Dog
spacery,socjalizacja i dużo innych :)

Inne tematy z forum

Odzież jeździecka.. (6 odpowiedzi)

Gdzie w trójmieście można kupić odzież(bryczesy, czapsy, buty) do jazdy konnej??? Z góry...

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (108 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...