Spaghetti Bar Niko

Bary Jedzenie na wynos

Gdańsk, Romana Dmowskiego 2

Polecam (1) Jestem stalym bywalcem w tym barze i smialo moge polecic ...mimo bardzo... Najedzony Tragedia !!! (1) Zamówiłam naleśnik z kurczakiem ! - porażka - zimny w środku, kurczak żylasty... Iza Codziennie jem makaron (1) Codziennie wcinam boloński, nie mam uwag, dobre i tanie. Lasagne nigdy nie... Arwid
kto to gotuje (1) Chciałam coś zjeść szybko i choć słyszałam nie najlepsze opinie o tym... klientka Lasagne - MASAKRA! (1) Zamówione lasagne były zylcowate, a\'la kalosz. Polane dziwnym płynem o smaku... Tomasz Tragedia (1) W życiu nie jadłem gorszej lasagne. Do tej pory mam odruch wymiotny jak o... Dawid psa lepiej karmie (1) OMIJAJCIE Z DALEKA -SZCZERZE ODRADZAM dziś zaplacilem za lasagne a dostalem... artur. Dzisiaj zawód (1) Przychodze tu na lasagne. Dzis jadlem twarda o konsystencji jak wióry.... Olek Lazania. (1) Często korzystam z tego baru, makarony mają dobre,chociaż przydałby się... Iza Mega super makarony! Polecam! (1) Przyszedłem tu z polecenia i nie żałuję. Naprawdę super wyżerka za niewielką... Jakub Polecam:) (1) Bar odkryłam niedawno. Często po pracy jadam na mieście i ten bar okazał się... Malami Słabe (1) Nie wiem skąd te zachwyty, byłam dziś zjadłam sałatkę - paskudna jak gotowce... Monika Polecam mniam miniam (1) Naprawdę polecam, lokal dla wszystkich dużych i małych - czysto, pysznie i... Łukasz Super miejsce (1) Świetne miejsce w Gdańsku, gdzie można pysznie zjeść za przystępną cenę.... Maria Super! (1) Byłam dziś pierwszy raz i jestem pod ogromnym wrażeniem. Skusiłam się dziś... Jolka Pyszota (1) Pyszne makarony, spaghetti bolońskie mistrzostwo, ceny na każdą kieszeń ,... Angelika Najlepsze makarony pod słońcem! (1) Niesamowita wyżerka za niską cenę. Przyjemny wystrój, obsługa prześliczna i... Gizmo71 pysznie, szybko i tanio (1) Super klimat, jedzenie pycha, za grosze! Idealne miejsce, żeby zjeść coś na... Justyna Spaghetti Bar Niko (1) Małe porcje, złej jakości składniki. Niestety krótko po wizycie w barze... Klient pychaaaaaaa (1) Mega jedzenie. Mega obsługa. Mega ceny. Mega atmosfera. Polecam!! makaroniara