Spec-klucz

Dorabianie kluczy

Gdańsk, Podwale Staromiejskie 103

Łukasz OkBud - ocena (1) w tym punkcie ostrzyłem pare noży kuchennych oraz nóż i sitko do maszynki do... Łukasz OkBud Patrycja - ocena (1) Świetna obsługa i pełen profesjonalizm! Klucz dorobiony szybko, dokładnie i w... Patrycja Aga - ocena (1) Super serwis, szybko, sprawnie i rzetelnie! Polecam Aga
Paulina - ocena (1) Pan Kamil to fachowiec w swoim zawodzie klucze dorobione perfekcyjnie i od... Paulina Katarzyna - ocena (1) Bylam na urlopie w Polsce i trafilam na ich uslugi. Jestem bardzo zadowolona.... Katarzyna Elżbieta - ocena (1) Świetny fachowiec polecam Elżbieta Justyna - ocena (1) Pan Kamil to prawdziwy fachowiec i człowiek z ogromnym zaangażowaniem w swoją... Justyna Kacper - ocena (1) Wszystkie Klucze można tam dorobić. Nie ma drugiego takiego punktu w Gdańsku.... Kacper Kamil - ocena (1) Szybko, profesjonalnie Kamil Mirosława - ocena (1) Zdecydowanie najlepszy punkt do jakiego trafiłam Miła obsługa i nie drogo... Mirosława Oliwia - ocena (1) Polecam ten punkt pan wcześniej był na hali targowej bardzo miły i pomocny... Oliwia Sandra - ocena (1) Bardzo sympatyczny pan za lada do tego bardzo pomocny , wytłumaczy , pomoże w... Sandra Zadowolony klient - ocena (1) Otwarte nawet w sobotę ,pęk kluczy zrobiony na miejscu, niedrogo i fachowo Zadowolony klient Paula - ocena (1) Polecam niskie ceny, fachowa obsługa Paula Natalia - ocena (1) Miła obsługa, przystępne ceny, polecam Natalia Lucas Coral - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Przystępne ceny. Dobrze że znalazłem swój punkt... Lucas Coral Piotr - ocena (2) Szybka miła obsługa Piotr