Polecam! (1) Specialize your English to nowoczesna szkoła odpowiadająca na potrzeby swoich... Marta Business English (1) Ciekawe i intensywne zajęcia prowadzone przez Profesjonalistkę z... Uczestnik Karolina - opinia (1) Pani Monika jest świetną prowadzącą - dobrze przygotowana do zajęć,... Karolina
kreatywne metody nauczania. (1) Miałam przyjemność uczęszczać na zintegrowane kursy Moniki Kowalskiej,... Ola Pełen profesjonalizm. (1) Uczęszczałam na wiele różnych kursów j. angielskiego i dopiero jak trafiłam... Aga Pelen profesjonalizm (1) Na zajecia do Pani Moniki zapisalam sie po dlugich poszukiwaniach kursu... zadowolona kursantka Gosia - opinia (1) Jestem na kursie Business English i szczerze polecam każdemu, bez względu na... Gosia Rewelacja (1) Uczestniczyłam w warsztatach językowych po czym bez chwili zastanowienia... Laura DŁUGO SZUKAŁAM I ZNALAZŁAM! (1) Długo szukałam kursu językowego, który jest skierowany wyłącznie na... Uczestniczka R.G. Warsztaty (1) We wrześniu miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach „Analiza... Magdalena jest OK (1) Znam prowadzącą z zajęc na studiach podyplomowych i czekałam na otwarcie jej... Aska Warsztaty językowe (1) Miałam okazję uczestniczyć w warsztatach: 1) analiza umów i dokumentów... marta Szczerze polecam. To jest to! (1) Dziękuje za przygotowanie do rozmowy kwalifikacyjnej. Pani Monika doskonale... Jan Z.