POLECAM!! (1) Najlepszy kurs angielskiego na świecie! Przemili prowadzący, super atmosfera,... Paulina zajęcia na najwyższym poziomie (1) Miałem przyjemność uczestniczyć w kursie Business English i konwersacjach... biznes wakacyjny kurs Business English (1) Zajęcia ciekawe, obszerne materiały dydaktyczne, świetna atmosfera i pełen... Gosia
gorąco polecam (1) Bardzo przyjemna atmosfera połączona z profesjonalizmem. Panie lektorki... Basia Szkoła specjalisty i nie tylko! (1) Każda osoba, która chce podnieść swoje komptencje językowe, w szczególności... Bartosz strzał w dziesiątkę (1) Zajęcia mega profesjonalne, wymagające, takie że z niecierpliwością czeka się... kursantka specjalistyczne centrum językowe (1) profesjonalna szkoła języka angielskiego, posiadająca w ofercie branżowe... Ewelina Jestem zachwycona! (1) Długo szukałam odpowiedniej szkoły językowej, która podniesie moje... Magda Polecam :) (1) Miła atmosfera, ciekawe formy zajęć, profesjonalizm prowadzącej to wszystko... Amelia Polecam! (1) Ciekawa oferta, miła atmosfera i 100% profesjonalizmu. Jestem po 1 semestrze... Lekarz Profesjonalna szkoła (1) Pani Monika Kowalska oferuje wysoki poziom nauczania, świetnie przygotowane... Prawnik super (1) szkoła prowadzona jest przez przesympatyczną p. Monikę, lektorka... ate WAKACJE Z ANGIELSKIM (1) Zdecydowanie polecam naukę w SPECIALIZE YOUR ENGLISH! To profesjonalna... Joanna Głogowska ocena (1) Świetna szkoła, ogarnięci lektorzy, fajna atmosfera na zajęciach. Merytoryka... Maciej Natalia - opinia (1) Uczyłam się angielskiego w wielu szkołach, ale po raz pierwszy spotkałam się... Natalia Najlepszy wybór! (1) Specjalize your English to najlepsza oferta w Trójmieście. Jeśli zależy ci na... MN Profesjonaliści (1) W Specialize your English bardzo wiele się nauczyłam. Prowadzący są bardzo... Studentka Polecam! (1) Świetny kurs, niezwykle merytoryczna prowadzącą świetnie przygotowała mnie do... bali Prestiżowy kurs języka angielskiego - biznesowego (1) Trafiłam na kurs przez przypadek zwany Grouponem. Od razu zaskoczył mnie... Klaudia godne polecenia (1) Kurs Legal English stanowi bardzo dobrą i długo oczekiwaną w Gdańsku... Legal English