Specjalista
Ja powiem krótko - Polecam. Studiowałem Informatykę a dokładnie sieci i bazy danych. Niektóre przedmioty były jak dla mnie łatwe i przyjemne a inne nie (wiadomo). Zaczynało na 64 a skończyło 17-18... Liczby mówią same za siebie ze poziom jest odpowiedni. Zwłaszcza jak po I semestrze zostało jakies 29 osób. Żadna z osób,która skończyła studia jadać na ściągach nie pracuje w branży IT. Dzięki przygotowaniu o podstawowych zagadnieniach jakie dają studia w zaledwie w ciągu kilku miesięcy wypracowałem sobie pozycje w firmie w jakiej obecnie pracuje, po kolejnych kilku tygodniach według koleżanek i kolegów jestem niezastąpiony chociaż ja sam uważam, że aby coś osiągnąć to trzeba włożyć we wszystko dużo pracy i czasu na samokształcenie. Studia w WSB dały mi dobry start i perspektywę rozwoju w tej branży.
Owszem zdarzają się minusy ale to jak na każdej uczelni, bo czy jest student/absolwent, który powie ze uczelnia do której chodził była na 100% taka jak myślał? Otóż nie. Najważniejsze żeby wiedzieć czego się chce i iść do celu, a sukces czy renoma przyjdzie sama. Trzeba pamiętać,że każde studia są po to by dać start a jego poziom zalezy od jakości i renomy uczelni. Ja Jestem na TAK!
Owszem zdarzają się minusy ale to jak na każdej uczelni, bo czy jest student/absolwent, który powie ze uczelnia do której chodził była na 100% taka jak myślał? Otóż nie. Najważniejsze żeby wiedzieć czego się chce i iść do celu, a sukces czy renoma przyjdzie sama. Trzeba pamiętać,że każde studia są po to by dać start a jego poziom zalezy od jakości i renomy uczelni. Ja Jestem na TAK!