IT - ocena (1) no nie jest łatwo ale warto. Dużo się dzieje, wizytacje gości VIP, wymagający... IT Kamil Burhardt - ocena (1) Nawet nie wiem jak opisać panujący tu nieład. Uczelnia skupiona na... Kamil Burhardt (niestety) jeszcze studentka - ocena (1) Cała obsługa zatrudniona w BOS-ie to jakaś pomyłka, młode dziewczynki z... (niestety) jeszcze studentka
już ex - opinia (2) Wartość dyplomu w praktyce ujemna już ex Przemek - ocena (1) Super festyn woow Przemek Karol - opinia (2) Kończyłem dwie podyplomówki i byłem bardzo zadowlony. Dużo praktycznej... Karol Paulina - opinia (1) Czytam tak te opinie negatywne i śmiać mi się chce. Ktoś oburzony, bo musiał... Paulina Absolwent - opinia (1) Jestem obecnie obsolwentem WSB w Gdańsku z 2023 roku. W czasie studiów bez... Absolwent Stefan - opinia (1) askudna uczelnia . (...) Większość zajęć się nie odbywa. Ludzie przyjeżdżają,... Stefan Michał - opinia (1) Dwa dni temu zacząłem tam studia, a już czuję się jak w cyrku. Ta pseudo... Michał Mirek - opinia (1) Najlepsza wyższa uczelnia z prywatnych uczelni w Trójmieście Skonczyłem już... Mirek Tom - opinia (1) Studiowałem na WSB jak była przy ul.Zabi Kruk. I chciałbym śmiało polecić. Tom była studentka - opinia (1) Po zrezygnowaniu w połowie semestru ze względu na żenujący poziom nauczania,... była studentka Anna - opinia (1) skandal po prostu. Syn zrezygnował z zajęć po 1 zjeździe, bo poziom był... Anna D - opinia (1) Pomijając chaos w zakresie informowania o odwołanych zajęciach trochę... D MGR - opinia (1) Dno, dno, dno i jeszcze raz dno. Podejście do studentów poniżej... MGR Karol - opinia (2) Przestrzegam przed tą uczelnią z całego serca. Nie dajcie się naciągnąć na... Karol Janek - opinia (1) praca dziekanatu bardzo wolna a wypadało by pomyśleć coś w tej kwestii :/ Janek MR - opinia (1) Organizacji w uczelni nawet nie można skomentować, bo nie ma żadnego poziomu.... MR Zadowolona (14) Bardzo zadowolona. Wymagający wykladowcy Majka