WSB jest spoko (3) w porównaniu do innych uczelni wsb jest na prawde wysoko. przede wszystkim... Asia WSB.. (1) Mamy pytanie związane z uczelnią WSB w Gdyni. Czy na tej uczelni obowiązuje... Gosia. Zadanka z Finansów Przedsiębiorstw (1) Kapitał całkowity spółki X wynosi 1000 u.j a roczny EBIT 200 u.j . Zadłużając... mysza1
pablo - opinia (2) a ja nawiązując do poprzedniej wypowiedzi chcialem naoisać, że nie mam... pablo nawet ok (1) wykłady, ćwiczenia nawet na wysokim poziomie. Wszelkie pomoce udostępniane na... sg na własna odpowiedzialnosc (1) poziom nauczania odbywa sie na dosc niskim poziomie, wszelkie informacje dot.... Jacek :) (1) Wielki sentyment! Wspaniali wykładowcy i sympatyczny klimat :) Poziom... Maryś Zadowolona z wyboru (1) Czytam Wasze opinie i " gołym okiem " widać, że wszystkie nieprzychylne... Karolina polecam (1) polecam a Marketing i PR - Studia Podyplomowe (1) Przyznam szczerze, że liczyłem na więcej zajęć praktycznych - 1 zajęcia w... Tomi WSB (1) polecam;) kataryna Warto! (1) W tym roku kończę magisterkę. Spędziłam w WSB 5 lat. To był mój świadomy,... bibi Gorąco odradzam !!!!!! (1) JEŚLI CHODZI O STUDIA DZIENNE, TO: 1. beznadziejna szkoła! 2.... Arkadiusz :) (1) Studiuję na studiach podyplomowych. Poziom nauczania OK. Jedyne do czego mogę... Marek odpowiedź do opinii p.Agaty (1) Szanowna Pani Agato, Nie wiem skąd wynika Pani negatywna opinia, zapraszam... Aleksandra Studia podyplomowe (1) Uważam, że Pani Aleksandra pracująca w Dziale Studiów Podyplomowych, brak... Agata moje WSB (1) Dla mnie WSB to nie tylko fajni i mądrzy wykładowcy, których się potem... karol wolny wybór (1) Jestem absolwentka WSB w Gdańsku i to zarówno studiów I, jak i II stopnia. Co... Madzik zadowolony (1) A ja jestem bardzo zadowolony z WSB. Nie zgadzam się, że uczelni zależy na... student polecam (1) ja zrezygnowałam z uczelni po 7 miesiącach studiowania. Polecam tą szkołę... naomi