Speed Taxi

Taxi

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 10B

Agnieszka - ocena (1) Nie polecam absolutnie. Taksówka zamówiona na 4:30 nie przyjechała, dzwoniłam... Agnieszka Emilia - ocena (1) Z całego serca polecam Panią Grażynkę. Kobieta petarda, do tego przemiła.... Emilia Ks Wikary - ocena (1) Zawsze na czas, przyjezdzaja dobre auta Ks Wikary
Olo - ocena (1) Szybko , bezpiecznie Olo Kasia - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu i kierowcy. Kurs po drugiej w nocy do... Kasia Marcin - ocena (1) Wszystko w porządku. Taxi na czas. Kierowca pomocny. Zapewne skorzystam jeszcze. Marcin Monika Najmowicz - opinia (1) Porządna firma, szybko, uczciwie i bezpiecznie. Bardzo łatwy i przyjemny... Monika Najmowicz Agnieszka - opinia (1) Jestem bardzo zawiedziona. Brak profesjonalizmu. Specjalnie zamawiam... Agnieszka Ann - opinia (1) Zamówiona dzień wcześniej taxi nie przyjechała w wyznaczonym czasie na bardzo... Ann Kasia - opinia (1) Uczciwi kierowcy ,podczas kursu zostawiłam telefon na tylnej kanapie taksówki... Kasia Wojtek - opinia (1) Często korzystam, nigdy się nie zawiodłem na tej firmie Wojtek Karola - opinia (1) Jak zawsze niezawodni, korzystam od kilku lat .Polecam Karola Aga - opinia (1) Korzystałam wiele razy i nigdy mnie nir zawiedli .Do tego są uczciwi zawsze... Aga Andrzej - opinia (1) Nie solidna firma, szczególnie jeśli chodzi o punktualność a w tym wszystkim... Andrzej Marcin - opinia (1) Korzystam regularnie od około 2 lat i jestem zadowolony, kierowcy są zawsze... Marcin Zawiedziona (2) Po raz pierwszy się zawiodłam dziś była zamówiona na 6.30 by móc spokojnie... RODO Idealnie (1) Jeżdżę ze Speed Drivers kilka razy w tygodniu. Ceny są nieporównywalne z... Aleksandra Zamiast 15 min 75 min czekania (2) Zamówiona taksówka miała byc na miejscu po 15 min. Po tym czasie otrzymałam... gdynianka speed (1) Gorąco polecam! Szybko, tanio, obsługa bardzo miła ;) Paulina NIE POLECAM (1) Brak profesjonalizmu,kierowcy mało kulturalni,brudne samochody.Centrala... Maria