Śpiący policjant

Temat dostępny też na forum: Wrzeszcz Górny
Dzień dobry;
Dzisiaj rano ok. 8.15 na końcu ulicy srebrniki spotkałem stojący radiowóz fiat doblo N090- w środku jeden śpiący policjant- drugi czuwał miał nawet włączony silnik aby szybko włączyć się do akcji parę minut później nadal tam stali z włączonym silniki i śpiącym kolegą.
Mam w związku z tym parę pytań:
1.Czy policjanci na patrolu mogą spać?
2.Czy radiowóz na postoju może mieć włączony silnik?
3.Czy mogę policjantom robić zdjęcie i je upubliczniać?
4.Czy pomimo afery ze spiącymi policjantami w Krakowie nasi niczego się nie nauczyli? Przecież tam pełno ludzi biega
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Śpiący policjant

Nie przeszkadzaj im. Niech spią.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.gazetakrakowska.pl/artykul/3435517,krakow-jest-postepowanie-w-sprawie-spiacych-policjantow-zdjecia,id,t.html?cookie=1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a skąd wiesz,że spał ?
PAństwo robi sie dziadowsko obleśne. Róbcie zdjęcia wszystkim i wszystkiemu. Społecznie bezpiecznie. Skąd się to wzięło w ogóle ?
Za dużo "dlaczego ja" i "trudne sprawy" się naoglądaliście. Podjudzone społeczeńśtwo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie wolno mieć włączonego silnika w czasie postoju dłuźej niż 1 min. - hałasuje i smrodzi spalinami. Czyżby policja nie znała tego przepisu?
A zgłosiłeś to na policję czy tylko napisałeś tutaj? Nie sądzę, by studiowali internet, co o nich napisano, więc zgłoś to, gdzie trzeba.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...