Ile trwa msza komunijna? (11) Jak w tytule. Proszę o informację bo jestem niewierzący a chyba będę musiał... FFF Nowy salon Sukien ślubnych T.R.DESIGN Gdańsk wrzeszcz obok Galerii (4) Witajcie Drogie Panie! Niedawno otworzyłam salon sukien ślubnych w bardzo... user_13860693609 Suknie ślubne T.R Design - ratunek dla Panny Młodej (1) Dziewczyny byłam dzisiaj w salonie T.R Design koło Galerii Bałtyckiej jestem... Anja
chętne na wspólny aqua aerobik? (8) Witam, szukam chętnych kobiet na wspólny wypad na aqua aerobik np raz w... ulkam27 Stomatolog NFZ (2) Witam, czy mógłby ktoś polecić jakiegoś publicznego stomatologa? Byłoby miło,... marek.m371 Gitarzysta szuka ludzi do wspólnego grania! (4) Szukam ludzi, którzy są chętni do wspólnego grania i spędzenia wspólnie... DavidGuilmour Truchtanie, nordic walking, rower - Gdańsk Wrzeszcz (5) Hej, wracam powoli do aktywności fizycznej po długiej przerwie przez... K. Budowa na Batorego (3) Co budują na przeciw Straży Pożarnej przy ul.Sosnowej róg Batorego gdzie był... sylwek Jakiego dostawcę internetu wybrać wrzeszcz górny? (4) Witam, wszystkich forumowiczów wprowadzam się na ul. Grunwaldzką do wrzeszcza... czaron87 Zarąbiście.. (1) Wszystko na jak największy plus!!! Obsługa po prostu MEGA w szczególności Pan... Super zaskoczony Kolega dla 12-letniego syna (1) Witam, niedawno przeprowadziłam sie do górnego Wrzeszcza ( okolice Manhattanu... AniaN Poznam mamy (3) Poznam dziewczyny z okolicy z małymi dziećmi, które się nudzą w domku i chcą... user_137693319753 Hawańczyki (1) Szukam osób posiadających hawańczyki , chętnie bym się spotkała na spacerku... magda Jak można wykurzyć meneli z klatki? (12) Mam niemały problem, gdyż menelstwo zalęgło się u zmenolowatego sąsiada, na... Tomi Wrzeszcz Akpol Baby Gdańsk w remoncie, ale otwarty (3) Hej, był ktoś ostatnio w akpolu w Gdańsku? bo widziałam, że są remonty, ale... kaska Polecam z całego serca (1) Rzadko spotyka sie lekarzy z zamilowania do zawodu i powołania. Ja jestem... BOGNA KRZYZANOWSKA Dziewczynka potrącona przez tramwaj... (3) Dzisiaj ok godziny 14 stałam na przystanku tramwajowym na Miszewskiego we... Iwona żenada i porażka (1) nie dość że same g*wniane pizze na grubym żeby zapchać to jeszcze obsługa od... MM cyklinowanie drewnianych podłóg w mieszkaniu (1) Gorąco polecam firmę Ablex do renowacji, cyklinowania drewnianych podłóg w... Ilona Biedronka, samotna okolo 45 - 50 l poszukiwana (15) Jestes samotna,zmien ten stan,daj znac,spotkajmy sie. sam