Brak odpowiedniego podejścia do klienta (1) Chciałam skorzystać z grupona, na szczęście nie doszło do realizacji, gdyż... Katherine Śpiący policjant (5) Dzień dobry; Dzisiaj rano ok. 8.15 na końcu ulicy srebrniki spotkałem... Jan Wilk prestige beauty wrzeszcz (1) uwazajcie na fryzjerke pierwsze stanowisko od wejscia to jakas masakra nie... ewa
Górny Wrzeszcz a bezpieczeństwo (7) Zastanawiam się nad zakupem mieszkania we Wrzeszczu, głównie ze wzgledu na... em Poznam koleżankę najlepiej młodą mamę na wspólne spacery z dziećmi (1) Witam mam na imię Gosia mam 25 lat,pochodzę z Elbląga, mieszkam od kilku... Małgorzata Green anty Service (2) Sześć tygodni minęło od pierwszego zgłoszenia, a moje 2,5-tonowe worki jak... Monika Srebrniki 7 Pomarańczowe Osiedle (6) Witam kupuję mieszkanie na Pomarańczowym Osiedlu. Chętnie wymienię opinie o... Beata parking Lidla przy Galerii Baltyckiej - czy bezplatny? (3) hej, nie bylam tam x lat! czy nadal są jakies ograniczenia czasowe na... mala Dmowskiego,Brzozowa,Klonowa,Lendziona (12) Chcę kupić mieszkanie w okolicach tych ulic, proszę o opinię osoby tam... Paula Gdańsk, Skrzyżowanie Pniewskiego i Matejki (6) Witam wszystkich, dzisiaj miałem dosyć nieprzyjemną sytuację na skrzyżowaniu... Maciej bieganie po lesie wrzeszcz - oliwa (7) cześć, tempo 6-6.5min/km; petla 7.5km. możliwe szybsze/wolniejsze tempo oraz... skoupov@wp.pl Dziki?!?!!!! (2) Witam was! Mieszkam blisko lasu. Od pewnego czasu zaczęły pojawiać się u mnie... Makja poznam nowe koleżanki. :) (2) Z chęcią poznam nowe kumpele do pogadania kawki lub małej imprezki:) Mam 21... aaaaa Kloszardzi na Klonowej (6) siedzą na murku pod schodami albo w okolicy schodów niedaleko... Darek K. Skradziono rower (1) Hej, dzisiaj spod BIOWAY'a we Wrzeszczu ukradziono mi rower. Osoby, które... Kuba Jestem Nowy w Gdańsku Wrzeszcz (61) Witam jestem nowy w Gdańsk przeprowadziłem się tutaj jakieś 4 tygodnie temu i... Seba3090 dziś na spacer? (10) Czy idziecie dzisiaj ze swoimi dzećmi na spacer ? mnen ratujmy wiekowe drzewo (1) Spóldzielnia mieszkaniowa LWSM Wrzeszcz zamierza wyciac liczacy okolo 80 lat... Kasia Znaleziono klucze na Partyzantów (obok wejścia do Biedronki) (1) Witam. W dniu 22.09.2013r wieczorem znalazłem etui z dużą ilości kluczy.... rimot Tatry 2-13.09.13r. ! ! ! (1) CHciałabym pojechać w góry (na początek Tatry) ale jakoś nie ma z kim. Nigdy... Ruda89