Spoko miejsce

Na serio spoko miejsce, zwłaszcza mega ludzie i mega imprezy. Jeden tylko mały szkopuł, mianowicie szefowa. No kurde za każdym razem kiedy tam byłem musiała coś powiedzieć przez mikrofon do wszystkich, nie szczędząc przekleństw i pokazując swój szacunek do klientów, dzięki którym żyje. Raz kumpel powiedział do niej że dostał piwo w brudnym kuflu, jej odpowiedź "nie podoba się to wypier***aj". Zwałszcza takie akcje nasilają się gdy się dziewczyna napije, a że najwyraźniej wypić lubi no to taki efekt. Jeszcze raz podkreślam miejscówka świetna, dobre tanie piwo, meeeega ludzie tylko trzeba się nauczyć nie patrzeć i nie słuchać szefowej. Pozdro
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Spoko miejsce

Po pierwsze nie mamy kufli, po drugie nigdy nikt mi nie zwrócił uwagi, że dostał piwo w brudnym pokalu, a gdyby tak się stało dostałby nowe. Po trzecie mamy klimat domowy, co oznacza, że moi klienci to nie moi klienci tylko stają się znajomymi. Jak nie poczułeś naszego kliamtu to jest mi bardzo przykro. Ale by the way wszystkie imprezy prowadzę właśnie ja i dlatego mam mikrofon i dlatego go używam kiedy ktoś mi uniemożliwia przeprowadzanie imprez, a moim gościom uczestniczenie w nich. Po trzecie oczywiście, że lubię wypić Ty pewnie też skoro wpadasz do mojego pubu. I oczywiście, że się czasem wkurzam, zwłaszcza jeśli ktoś mnie zdenerwuje. No nic pozostaje mi Ci życzyć żebyś więcej na mnie nie trafił, ale będzie to raczej trudne:) Ogólnie bardzo mi przykro z powodu Twojej opini, wezmę ją sobie do serca, tyle mogę Ci obiecać. Jakbyś chciał pogadać to wpadnij kiedyś jak jest mniej ludzi, chętnie postawie Ci piwko:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0