Najlepiej (1) Zdecydowanie jestem na tak! Ceny są mega niskie, a klimat panujący w Ekipie... ciastko To jest lokal czy ZAKAPIORNIA???? (4) Jeżeli masz ochotę na konfrontację z rozjuszonymi... Krzysiek Mordownia (2) Jeśli szukasz mocnych wrażeń, to ten lokal jest zdecydowanie dla Ciebie.... Sensei
Całkiem spoko ale... (1) Witam, na pierwszy rzut oka pub Ekipa wydaje się całkiem spoko. Ceny jak na... Raf Ekhem... (1) Ogólnie może być, ale szału nie ma... Barmanka (właścicielka?) to chyba... Hippo Pierwszy i ostatni raz (8) Niestety nie mogę wystawić innej opinii. Barmanka/właścicielka (?) skutecznie... Paulina Znajomi z Face...ka podbili oceny :) (4) Widze,ze po apelu wlascicielki na popularnym portalu spolecznosciowym,... koneser pubów Orginalnie (1) Całkiem przyjemny pub, podoba mi się, że na kazdy dzień jest przewidziana... czasem bywam Najlepszy pub ever! (1) Miejsce, w którym obcy ludzie stają się dla siebie znajomymi. Przyjdziesz... Izka Wojtek - opinia (1) Pub bardzo przemiły. Super lokalizacja, do nocnego 2 minuty spacerem, ceny... Wojtek cóż za wysublimowane opinie... (4) Patrząc na te komentarze to na pierwszy "rzut oka" widać, że 7 na 9 z tych... Słoń27 Ekipa Pub (1) Świetny Pub, w świetnej lokalizacji, ceny przystępne a obsługa profesjonalna... Radek Adam - opinia (1) najciekawsze tego typu miejsce w Gdyni. Świetna lokalizacja, ładny wystrój... Adam Jeden z najlepszych pubów w Gdyni! (1) Mój ulubiony pub :) Obsługa wspaniała. Klimat rewelacyjny. Tylko trochę... Paulina Ekipa (1) Fajne miejsce, można się poczuć "jak w domu". Tam nigdy nie pije się samemu,... Krzysztof Poprostu super (1) Fajna miła obsługa .Różnorodność browarów przy nie wygórowanych cenach .Gry... Grelik stały bywalec :) Ekipa jak drugi dom :D (1) Ogólnie rzecz ujmując trafiłem przez przypadek tam. Ale wiem że jeszcze nie... Alu KosiarzUmyslu - opinia (1) Gdy pierwszy raz odwiedziłem lokal, bylo po prostu rewelacyjnie. Szeroki... KosiarzUmyslu Spoko miejsce (2) Na serio spoko miejsce, zwłaszcza mega ludzie i mega imprezy. Jeden tylko... Yapa Ruda - opinia (1) Nic dodać, nic ująć :) Mój drugi "dom" :D Ruda