cóż za wysublimowane opinie...

Patrząc na te komentarze to na pierwszy "rzut oka" widać, że 7 na 9 z tych opinii są przesłodzone aż do obrzydzenia. Cóż widać, że pisać każdy może pod różnymi nickami, gratuluję samo zachwalania się co jest baaaardzo podobne do właścicielki - tak samo zachwyt tej Pani przerasta każdego. Nie obrażając nikogo pozdrawiam i nie radzę brać aż tak dosłownie tych niesamowitych 7 opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: cóż za wysublimowane opinie...

ciekawe jest to co mówisz, bo nikt, ale to nikt z obsługi Ekipy nie komentował ani nie oceniał pubu na trojmieście. Wręcz przeciwnie uważam, że każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania, więc takie komentaże też są dla mnie bardzo cenne. Ale moi drodzy to ma być opinia o pubie, a nie o mnie. Więc jak macie coś do mnie to powiedzcie mi to w twarz, a lokal oceniajcie jak macie coś o nim do powiedzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A moze po prostu ludzie lubią to miejsce? Dla mnie najlepsza knajpa w Gdyni. Super obsluga i atmosfera. Nie podales zadnych konkretow oprocz pojechania włłascicielce. Czyzby konkurencja?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi Słoniu27, rozbawiła mnie Twoja opinia. Nie obrażasz nią Ekipy, tylko samego siebie, zniżając się do wysuwania tak absurdalnych oskarżeń, a Twój pierwszy "rzut oka" chyba Cię nieco zawodzi. Życzę w przyszłości trafniejszego wyciągania wniosków, również pozdrawiam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0