Literacka? (1) Oceniam nie restaurację, czy klub, ale kawiarnię literacką - a szczególnie... Aqq Żarcie!!! (1) Jestem mocno rozczarowana jedzeniem w Spoldzielni - przestaliscie sie starac,... Gaja Prawie dobrze (1) Bywam w SL regularnie, ladnie sie rozwijacie i fajnie, ze dzialacie... Michal
Super (1) Naprawdę polecam! Damian S. Miód malina! (1) Mieszkam w Gdyni lecz często bywam w Sopocie a pod koniec roku odkryłam... Katarzyna Prognozy jak najbardziej korzystne!!! (1) Witam Do Spółdzielni zawitałam po raz pierwszy i to dzięki moim znajomym,... *ekS* Nienajlepsza kuchnia (1) Witam, jestem stałym klientem, odwiedzam Spółdzielnie od czasu jej powstania,... MP bardzo smaczne piwko (1) Żywe z kega, ale nigdzie nie trafiłem tak smacznego, nawet z butelki. polecam adam Obsługa pozostawia wiele do życzenia.. (1) Jeżeli chodzi o wybór napojów ciepłych oraz bogactwo karty to jestem bardzo... Gość lokalu dziwny podział (1) Wnętrze przemyślane, miejsce urządzone ze smakiem i konsekwencją. Panie za... Andrzej Gorąco polecam (1) nareszcie w Sopocie jest miejsce, gdzie spokojnie można sie napić herbatki... Mirai Jedzonko rewelacja !!!!!!!!!!!!! (1) Polecam gdyż korzystam codziennie,wspaniałe obiady smacznie podane ceny... mi mi ... (1) Zapowiada sie nowe ciekawe miejsce w sopocie lecz jesli chodzi o imprezy... lestrange