Lucy - opinia (1) W ogródku ta KANAPA-SIEDZISKO - straszna, brudna,poplamiona szmata !!!!! na... Lucy ciepły budyń (1) Proste zamówienie: capuccino, mrożona kawa Anna Karenina, dwie orzechowe... Inka okiem bywalczyni (1) jestem dość częstą bywalczynią spółdzielni. Super klimat, fakt że troche... logg
Suuuuuuuuper! (1) Rewelacyjny,klimatyczny wystrój!!! Rzeczywiście nawet wypicie herbaty w takim... Maciej super (1) obsługa - fajni, normalni, uśmiechnięci ludzie, tworzą klimat, że człowiekowi... gośc Polecam (1) Pomijając sam wystrój, który idealnie trafia w moje gusta - obsługa jest... Piotr Porażka (1) Zdecydowanie nie polecam. Menu obszerne, ale co z tego skoro w połowie... monia Nieporozumienie,rozczarowanie,dramat,porażka....zerowa jakość. (1) Wczoraj zupełnie przypadkowo znalazłem się z rodziną w Spółdzielni.Głód... michał Wegetariańskie pierogi z mięsem (1) Ostatnio zamówiłam dwie porcje pierogów ruskich (ponieważ jestem... Zawiedziona obsługa jakaś pomyłka ! odradzam , omijajcie te miejsce wiElkim łukiem (1) w tym lokalu obsługa jakaś prowizorka , paląca przed lokalem papierosy po... ex.klient schodzi na psy (1) do SL przychodziłam dosyć często z wielką chęcią. Nie wiem co się stało ale... niezapominajka Bardzo nie polecam!!!!!!!!!! (1) Przyszłyśmy do lokalu razem ze znajomą oraz córką. Zanim usiadłyśmy przy... Aleksandra Dramat (1) Były obiecujące początki, ale teraz to jest najsłabsze miejsce w Sopocie.... BK Kawiarnia (1) Kawiarnia z niesamowitym klimatem i muzyką, jednakże tylko na dolnym piętrze,... Alejandro przeciętniak w sopocie (1) w sopocie panuje straszliwy podział,po jednej stronie kluby dla mało... db Nie, nie i jeszcze raz NIE! (1) Wielokrotnie bywałem gościem Spółdzielni tuż po jej powstaniu. Było to... andy Literacka (2) Bywam często w Spd , moim zdaniem poprawiło się bardzo wiele .Obsługa nie... J.a Spostrzezenia "dawnego bywalca" (1) Na poczatku odwiedzalem Literacka nawet regularnie, ale w ostatnich... Lesz Zróbcie coś z muzyką w weekendy (1) Albo postawcie kolejny stolik na parkiecie Fristajla Ponizej sredniej (1) Menu i Obsluga: NIe polecam jedzenia, kilka razy rece mi opadly (np. krokiety... Sasiad