PROŚBA (8) PROŚBA Szukam osób, które byłyby wstanie pomóc uzbierać mi i mojemu... pielgrzymi 20 par bucików dla dziewczynki (2) 20 par bucików dla dziewczynki Witam serdecznie mam do zamiany około 20 par... Monika pies (6) pies oddam psa za darmo Rasy ROZEDIAN ma 5-6 miesiecy prosze o tele na... asia
Przyjmę zabawki dla dzieci z osierodka (2) Przyjmę zabawki dla dzieci z osierodka Witam Organizuję akcję charytatywną... Iwona biustonosz do karmienia (9) biustonosz do karmienia Oddam biustonosz do karmienia,jak nowy ,prawie nie... Anna samochodzik mieniacy sie swiatlami i sterowany nadal aktualne!! (3) samochodzik mieniacy sie swiatlami i sterowany nadal aktualne!!... kobieta Wyposażenie ciemni (6) Wyposażenie ciemni Oddam dwa powiększalniki Krokus , kuwety, koreks... Anna Ubrania przyjme (4) Ubrania przyjme Przyjmę ubranka dla dziewczynki w rozmiarze 98-104cm oraz... a Żyrandol biały ze złotymi wstawkami (3) Żyrandol biały ze złotymi wstawkami Zamienie za 3 paczki papierosów. Prywatna ciuszki dla 2-3latka +buty (3) ciuszki dla 2-3latka +buty oddam ciuszki dla chłopca rozm.98. na ok... prywatna Przyjme zywnosc i srodki czystosci (11) Przyjme zywnosc i srodki czystosci Witam!Bardzo prosze o pomoc w postaci... a Młody przystojniak :) (4) Młody przystojniak :) Witam mam do oddania rzeczy po synu ciuszki sa mniej... Dorota Przyjme ubranka i akcesoria potrzebne noworodkowi prosze o pomoc (6) Przyjme ubranka i akcesoria potrzebne noworodkowi prosze o pomoc witam... potrzebujaca mama Do WARSZAWY (7) Do WARSZAWY Szukam osoby jadącej do Warszawy z 15.04 na 16-go lub 16.04... Jola 19 książeczek dla dziecka (2) 19 książeczek dla dziecka zamienię na 20zł 19 książeczek -17 stan b.dobry... asia 2*koszula do karmienia +2*stanik (2) 2*koszula do karmienia +2*stanik oddam 2 koszule oraz 2 staniki do... prywatna Przyjmę lub tanio odkupię (3) Przyjmę lub tanio odkupię Wózek spacerowy najlepiej typu parasolka z budką... Justyna Zamienię buty rozmiar 42 na 41 oraz rozmiary 39 i 40 _za ciasne, nowe, firmy APIA i z innych dobrych sklepów (3) Zamienię buty rozmiar 42 na 41 oraz rozmiary 39 i 40 _za ciasne, nowe,... Anna Michalewska Lodówka i mikrofala oddam (7) Lodówka i mikrofala oddam Oddam Lodówkę i mikrofale.Transport we własnym... Marcin Markowe ciuszki dla dziewczynki 6-18mc (4) Markowe ciuszki dla dziewczynki 6-18mc Witam, zamienię ciuszki dla... Kasia