otoczkę do łóżeczka (1) otoczkę do łóżeczka oddam otoczkę plus ubranka do rozmiaru 68 za bebiko 2 z... ania skarpetki od 6-12miesięcy (5) skarpetki od 6-12miesięcy oddam skarpetki 12par nowych dla małej... prywatna Przyjme zywnosc i srodki czystosci (10) Przyjme zywnosc i srodki czystosci Witam!Bardzo prosze o pomoc w postaci... a
Pomocy mówimy NIE (15) Pomocy mówimy NIE Witam.Musze wystawic tu komentarz poniewaz juz 4osoby... Natalia Buty LELE 39 (1) Buty LELE 39 Buty stan bdb, za torbę zakupów spożywczych ( cos do chleba za... e.b Żyrandol biały ze złotymi wstawkami (2) Żyrandol biały ze złotymi wstawkami ZAMIENIE ZA TRZY PACZKI PAPIEROSÓW Prywatna Królik Baran (5) Królik Baran Mam do oddania krolika Barana o kolorze Jasno-brązowym.Ma 3,5... Magda Wozek spacerówka chicco (2) Wozek spacerówka chicco WITAM ZAMIENIĘ WOZEK SPACEROWKE NA 2 MLEKA NESTLE... NATALIA LODÓWKĘ (5) LODÓWKĘ ODDAM SPRAWNĄ MAŁĄ LODÓWKE I DWIE SZAFY, TRANSPORT WE WŁASNYM... ANNA otoczkę do łóżeczka (4) otoczkę do łóżeczka witam oddam otoczkę do łóżeczka dla dziecka plus parę... ania Zabawki (3) Zabawki Zamienie zabawki na jedzenie a Siatkę ubrań damskich roz. 38-40 (13) Siatkę ubrań damskich roz. 38-40 Ubrania w stanie bdb oraz db, dla osoby w... Kobieta Oddam Monitor komputerowy NEC (2) Oddam Monitor komputerowy NEC oddam sprawny monitor komputerowy. Dorota rzeczy rozm 80-116 (4) rzeczy rozm 80-116 te wszystkie rzeczy oraz inne dodam zamienie to wszystko... kobieta kubek nie kapek używany tylko przez moja córeczke - oddam :) (4) kubek nie kapek używany tylko przez moja córeczke - oddam :) Oddam kubek... _Po Miluni _ Oddam mleko nan 2 ha w puszce (2) Oddam mleko nan 2 ha w puszce jak w tytule otwarte zużye na jedna porcję... Kasia Na dach (8) Na dach Oddam nowe nie używane płyty eternitowe faliste. prywatne Mega paka-ubranka 56-62rozm (9) Mega paka-ubranka 56-62rozm oddam ciuszki bardziej dla chłopczyka .ciuszkim... prywatna korona na kok (3) korona na kok śliczna korona na kok,wsowki gratis,zamienie je na 10 wkladow... kobieta W dobre ręce oddam rasowego pinczera miniaturowego (3) W dobre ręce oddam rasowego pinczera miniaturowego WIEK: 10 M-CY, ZADBANY,... AGNIESZKA