Wykonam zdjęcia ślubne za darmo ! ! ! (7) Wykonam zdjęcia ślubne za darmo ! ! ! Wykonam zdjęcia ślubne - Ceremonia... Prywatna ciuszki (5) ciuszki 2 siatki ciuszków na dziewczynkę 6-8 miesięcy oddam za owoce.... renata klawiatura logitech (2) klawiatura logitech zamienie na Dobra kawe lub czekolade ; )narazie jest... Prywatna
Karbownice oddam (3) Karbownice oddam ODDAM KARBOWNICE CIATRONIC.MILE WIDZIANE SLODYCZE.... MONIKA 2 pary butów (1) 2 pary butów oddam buty kozaczki na obcasie ze skórki i buty galowe(mogą... kasia Super kalosze do zadań specjalnych,bardzo praktyczne i szykowne (2) Super kalosze do zadań specjalnych,bardzo praktyczne i szykowne *Kolor:... M dla malenstwa (2) dla malenstwa zamienie to na 2 paczki chusteczek nawilzanych dada z... Joanna Pozytywka z karuzelą dla dziecka do łużeczka! (5) Pozytywka z karuzelą dla dziecka do łużeczka! Pozytywkę z karuzelą dla... Agnieszka Rzeczy do kuchni / łazienki (2) Rzeczy do kuchni / łazienki Zamienię rzeczy widoczne na zdjęciach na dwie... Jola Ubranka dla córeczki (11) Ubranka dla córeczki Jestem mamą samotnie wychowującą roczną córeczke. Dużo... M. Przyjmę stare meble (1) Przyjmę stare meble Przyjmę stare meble z terenu Gdyni...proszę o sms...ja... Jacek Witam. (9) Witam. Witam Mam na oddanie trzy worki... oddajaca Przedłużanie i zagęszczanie rzęs metoda 1:1 (11) Przedłużanie i zagęszczanie rzęs metoda 1:1 Witam wykonam przedlużanie rzes... Agnieszka zamienie butki dla niemowlaka (3) zamienie butki dla niemowlaka zamienie butki dla niemowlaka 3-6 m jedne z... ola Śliczne ciuszki dla chłopca 0-6 m h&m, disney, cherokee ZOBACZ! (2) Śliczne ciuszki dla chłopca 0-6 m h&m, disney, cherokee ZOBACZ! Zamienie... a stafford szczeniak 16 tygodni (3) stafford szczeniak 16 tygodni WITAM , ODDAM SLODKIEGO SZCZENIAKA STAFFORDA... KLAUDIA 6 szt. damskich ubranek ZAPRASZAM (2) 6 szt. damskich ubranek ZAPRASZAM Witam. Oddam w dobre ręce 6 sztuk... joanna Oddam stół (5) Oddam stół Witam Oddam stolik widniejący na zdjęciu. Stół otrzymałem... 0 rewelka (1) Biore go , a jest jakaś gwarancja na rozmoknięcie ? Bo dużo rozlewam!!!! PP tv "14" (5) tv "14" Oddam osobie potrzebującej,w pełni sprawny tv "14" z pilotem.... prywatna