Sport & Travel

Biura podróży

Gdańsk, Jabłoniowa 21/11

Sport & Travel- pełen profesjonalizm, świetny wyjazd! (1) Korzystałam z usług biura Sport & Travel we wrześniu tego roku przy okazji... Marta Manchester United - Manchester City (1) Z całego serca polecam usługi biura SPORT & TRAVEL. Pod koniec marca wraz z... Daniel & Pati Liga Mistrzów Madryt (1) Po raz drugi miałem przyjemność współpracować z firmą Sport & Travel i po raz... Pawel
Liverpool-Southampton (1) Rzetelność poparta miłą obsługą, wszystko dopięte na ostatni guzik, co w... Katarzyna i Adam Ochman Gran Derbi w Madrycie i Barcelonie (1) Dbałość o klienta i zaangażowanie przesympatycznej Pani Iwony to dopiero... Karolina Wyjazd firmowy - mecz BVB Dortmund (1) Firma Sport&Travel zorganizowała dla naszych kluczowych klientów (24os)... Marek M Misja-Wakacje.pl - opinia (1) Sprawna i znakomita obsługa. Bezproblemowy kontakt (Pani Iwona zawsze odbiera... Misja-Wakacje.pl Wyjazd na mecz Realu Madryt (1) Perfekcyjnie zorganizowany wyjazd na mecz Realu Madryt. Profesjonalna obsługa... Darek Wyjazd na F1 (1) Korzystałem dwa razy z oferty Biura Sport&Travel i jestem bardzo zadowolony.... Michał Profesjonalna firma (1) Biuro podróży Sport & Travel podchodzi do obsługi klientów bardzo... Łukasz Kubaczyk Szczerze polecam! (1) Przegrane Gran Derbi w Barcelonie, pomimo wyniku sportowego, to najlepiej... Agnieszka P. Zetelna, przyjazna i profesjonalna usluga (1) W marcu ubieglego roku Pani Iwona zorganizozala nam wspanialy wyjazd do... Iwona Profesjonalne Biuro (1) Biuro podróży Sport&Travel to bardzo profesjonalna obsługa, sprawna... Dorcia Justyna - opinia (1) Polecam biuro - organizacja wyjazdu na mecze Ligi Mistrzów, pomimo krótkiego... Justyna Barca - Milan (1) Wyjazd został zorganizowany perfekcyjnie. Bilety dostarczono mi na czas, cały... Łukasz wyjazd na mecz FC Barcelona (1) Serdecznie polecam współpracę z biurem Sport&Travel. Organizacja całego... Małgorzata Profesjonalnie, ale i życzliwie (1) Chciałbym gorąco polecić wyjazdy z Sport & Travel. Niejednokrotnie... Korporacyjny wyjazd na mecz FCBarcelona (1) Perfekcyjnie zorganizowany wyjazd na mecz FC Barcelona - Getafe. Fantastyczne... Doboro Polecam! (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić usługi biura podróży Sport&Travel.... M Barcelona (1) Byliśmy w maju na meczu Barcelony z biura Sport & Travel i wszystko było... Krzysztof