Tadeusz - opinia (1) Świetny, doskonale rozumie i potrafi poradzić w każdej sytuacji. Najbardziej... Tadeusz Darek - opinia (1) Ogromna wiedza, empatyczne podejście do pacjenta, wnikliwy wywiad, przyjazna... Darek Stanisław - opinia (1) Super profesjonalista!!!, Podczas wizyty skupia sie na diagnozie , szuka... Stanisław
Iwona - opinia (1) Najlepszy fizjoterapeuta i rehabilitant, z jakim miałam do czynienia...... Iwona Ewa - opinia (1) Fachowa pomoc, rzetelna porada. Polecam!!! Ewa Krzychu - opinia (1) Miło, sprawnie, fachowo. Pan Doktor nie traktuje nas, pacjentów, przedmiotowo... Krzychu Urszula - opinia (1) polecam, indywidualne podejście do pacjenta, duża wiedza i kompleksowe... Urszula Mariola - opinia (1) Polecam! Mam pełne zaufanie do diagnozy , dr Jeremi klarownie to wytłumaczył.... Mariola matylda - opinia (1) bardzo polecam, pełen profesjonalizm. Rzetelne podejście do pacjenta, trafna... matylda Viola - opinia (1) Diagnoza/wizyta już zaczyna się podczas wspólnego podejścia do gabinetu ,... Viola ZM - opinia (1) Zabiegi + zestawy ćwiczeń czynią życie sponiewieranych kręgosłupów... ZM Marta - opinia (1) Nieoceniony specjalista. Ogromną wiedza i cudowne podejście do pacjenta.... Marta Świetny specjalista. (2) Pan doktor jest świetny specjalistą. Trafiłam do gabinetu nie mogąc chodzić z... Katarzyna Pomogło! (2) Biofeedback naprawdę działa. Nastawiony byłem dość sceptycznie, ale już... Aazrael