z pozdrowieniami dla chłopaków ;) (2) Instruktorów trzech - ale to nie pech. Fajne z nich chłopaki i nie siedzą tam... yoyo78 zabawa dla każdego!!! (1) W u7 gdynia bywam dość często. Zawsze wychodzę zadowolony. Bezpośrednia... Piotr Dobra obsługa (1) Witam, byłem dzisiaj w Galerii Przymorze w sklepie Vitamin - Shop aby zakupić... Adrian Małecki
PODWYŻKA CEN!!! (2) WITAM, JESTEM TZN BYŁAM STAŁĄ KLINTKĄ TEGO KLUBU, OGÓLNIE WSZYSTKIE... Kasia Najgorsza pizza jaką jadłem (2) Pojechaliśmy tam ze znajomymi sugerując się poniższymi opiniami. Klimat,... Fepit Może coś o basenie... (1) Miałem okazję skorzystać z pływalni (na Chełmie), na której odbywają się... Przemek super fryzurka (3) Ja natomiast jestem zadowolona z pracy pani fryzjerki na moich włosach,myślę... Beata OK (1) Bywamy tam raz na jakiś czas, przychodząc zgrać w bilard. Atmosfera... pirelka Polecam (1) Sympatyczna obsługa, wyjątkowa rodzinna atmosfera. Dużym atutem jest zawsze... Zadowolona klientka Urodziny Klubu (1) Po dosyć długim czasie byłam wczoraj na zajęciach urodzinowych klubu i muszę... stała klientka Sylwia , niezwykle motywująca instruktorka !!!-polecam, ale... (1) Słowo daje :):):) wymagająca jak przystało na super- profesjonalnego... sloneczko1000@gmail.com Marzenie urodzinowe (2) Klub bardzo przyjemny. Zachwycił mnie od pierwszej chwili. Czysto... nitka Pasjonaci, pasjonaci !!! (1) Gdyby każda profesja była budowana na pasji - to byłby ideał.Po kolejnej... Arek Bańkowski Mogłoby byc lepiej (2) Korzystam z klubu juz ponad rok, ale chyba skończę już niedługo i szukam... Anitka Polecam wszystkim (1) Zdecydowanie polecam dla tych,którzy chcą zrobić coś dla ciała i ducha.... Martyna Profesjonalizm P.Agnieszko!! (1) Poszukiwałem dla mojego syna indywidualnego podejścia,trenerów z... Mariusz z synem sklep + serwis (2) na poczatek cos dobrego: jedyni w trojmiescie maja sprodukty Specialized ! i... pawel pełen profesjonalizm, gorąco polecam (1) Bardzo profesjonalna i kompleksowa opieka, zarówno Trenera (dziękuję Tomku)... magda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) spoko obsługa,dobry sprzęt,fajny klimat,przystępne ceny,polecam każdemu ! skrit to jest to!!! (1) Wracam z klubu bilardowego . smierdze fajkami i mam podly humor. Tego nie... skwarek