Do mężczyzn, którzy chodzą na Power Pump! (1) Dlaczego Panowie nie chodzą na Power Pump, gdy jest zastępstwo z Anią, Sylwią... Kobieta! wypożyczalnia -porażka (1) Sam stok jest utrzymany bardzo dobrze, lokalizacja super, położenie... sopocianka stok - ok :), wypożyczalnia - dramat (1) Stok dobrze utrzymany, zratrakowany, oświetlony, w tygodniu nie ma tłoku,... Paulina
naprawde super (1) byłam tam dzisiaj pierwszy raz i naprawde jestem zadowolona ,super polecam karolla Seb - opinia (1) poecam,nie ma tloku,dobre miejsce na nauke dla poczatkujacych Seb świetny klub! (1) bardzo fajne zajęcia, pot się leje z człowieka i o to chodzi, a nie jakieś... Ania obowiązek - śmieszne (1) "mamy obowiązek" - przepraszam - ale to bzdura, trenerzy chodzą przy... jana bardzo dobra szkoła samoobrony (1) Polecam wszystkim chcącym nauczyc się skutecznie bronić,.To jest moja opinia... sol fantastyczny klub!! (1) dołączam się do opinii poniżej. rewelacyjny klub! nowoczesny sprzęt, przemiła... stała klientka minusy (1) te śmierdzące maty!!!!!tragedia!!!chyba już czas je wymienić w końcu płacimy... Kejti Kiepska obsługa (1) Bardzo nie solidni sprzedawcy, zamówiony przeze mnie towar sprzedali bez... 74tomaszk Żal (1) Żal, ponieważ obsługa w kasie jest niemiła, panie są niesympatyczne, a... Wojciech Kaźmierczyk Rozczarowanie (1) Obsługa bardzo miła, przystawki w kategorii "mogą być". Natomiast pizza (a... Monika Super!!! (1) Bardzo polecam. Miło, sympatycznie, bezpiecznie. Pokażą Ci jaką frajdę można... Piotr Aquapark - karnet (1) witam. zastanawiam sie zeby wziac karnet w aquaparku, jednak nie zabardzo... spyas Jest Zajebiściee ! (1) Jest Extraaa Jestem na tyym filmiku i moja przyjaciółka hahah Beka hahahah... Amandziia trener Leszek (1) Słowa uznania za dynamiczne, bardzo ciekawe, dobrze objaśniane i prowadzone... klubowiczka Bower bike (1) Polecam ten klub:) a power bike przede wszystkim.Chodze do roznych klubow w... Mariusz Miq (1) Szkoda gadac trzeba przyjsc i zobaczyć ale dla mnie w skali od 1 do 10 daje... Miq super kadra (1) Byłam na kursie kite w Megasurf w zeszłym roku na Maszoperii. Było naprawdę... Magda