Polecam! (1) Wyjątkowo sympatyczna obsługa, profesjonalny sprzęt. Ćwiczący to osoby w... Kamila POLECAM (1) Jestem stałym klientem i jestem zadowolony z wyposażenia jak i z obsługi... Łukasz Bardzo polecam (1) Profesjonalnie i z klimatem. Wszystko jak trzeba. Szczerze polecam chętnym... Wojciech Hoge
Wspaniałe zajęcia z Jogi !!! (1) Witajcie! Uczęszczam regularnie i jestem bardzo zadowolony z poziomu... Salik KRĘGIELNIA JEST NAPRAWDĘ SUPER, JARANIE PETÓW PRZY TORACH NIE! (1) miejsce jest naprawdę sympatyczne i dobrze wyposażone. niestety popielniczki... Wiesław Polecam, ale... (1) Jestem również stałą bywalczynią, jak część Pań piszących poniżej i muszę się... aggy korzystam od lat polecam (1) Z usług firmy Argonaut korzystam od wielu lat (aż strach napisać od ilu :) i... Piotr Szerszeń Zajęcia w Akademosie tak, ale NIE z IWONĄ! (4) ODRADZAM zajęcia z panią Iwoną!!! Podczas prowadzenia zajęć jest... Iris Zdecydowanie polecam (1) Na naukę pływania i aqua aerobik chodzę od ubiegłego roku i jestem bardzo... Magda bardzo dobre miejsce (1) do nauki strzelania i odbycia kursów. Instruktorzy przekazują dużo... dd najlepsi w Gdańsku!!! (1) Swoją przygodę z firmą Argonaut zaczęłam w kwietniu 2009 r. Zajęcia są... Paulina argonaut – nurkowanie. (1) Nurkowanie z Argonaut. kurs - odbiega od norm bo nie trwa 3 dni.(brak... Komercha UWAGA !!! (2) Organizacyjnie wszystko zapięte na ostatni guzik, załatwienie jakichkolwiek... mb najlepsza na swiecie (1) JUZ TERAZ WIEM, NAJLEPSZA W CALYM SWIECIE FITNESS JEST SYLWIA KAMINSKA I... fitness-fanka klubowicz - opinia (2) Chodzę na siłownie od dwóch lat i nigdy bym nie przypuszczał że trener i... klubowicz Łazienki (2) Chyba stary temat z łazienkami, ale może jak tutaj sie wypowiem to będzie im... Tomek ok (1) wszystko ok, sporo sprzetu, czysto itd. bylem narazie raz, ale raczej wroce.... gd3215asd Urodzinki dla dzieci - polecam !!!! (1) Polecam U7 wszystkim rodzicom, którzy dla swoich pociech chcą zorganizować... Marcin Polecam! (1) Od dłuższego czasu chodzę na aerobic do Personi i jestem bardzo zadowolona z... Marta . (1) W zeszłym roku bardzo często tam jeździłam,fajna atmosfera ,przystępna cena i... ....