Dla mnie bomba (1) Współpacuję z twoj-trener.com od ok 3 miesięcy. Trenerzy i cała opieka mam... Paweł absolutna rewelacja (1) Jest idealnie pod kazdym wzgledem. Sprzetu, obslugi, czystosci, klimatu, cen,... Monika opinia (1) ja mam zdanie nijakie na temat tego sklepu, neutralne, kupowalem kiedys tam... ja
bardzo dobra obsługa (1) Super szkoła, klimat, profeska itd. Są number 1!!! maciek bardzo niemiłe pierwsze wrażenie (1) Dużo w temacie Argonaut nie mam do powiedzenia, bo na wskutek pierwszego... mieszkaniec Gdańska Nurkując z Odysem:) (1) polecam gorąco, pełne wrażeń nurkowania ;), profesjonalne podejście, serwis... aga kosmiczne ceny!!! (1) Zrobiły się tu kosmiczne ceny od nowego roku. Nie takie ceny za taki poziom... Zuzia Wiola - opinia (1) Jakiś czas temu spędziłam cudny dzień. Cudny, bo choć pracowity, to niezwykle... Wiola Moje plusy i minusy dla Gymnasionu (1) Witam, jestem stałą klientką klubu w Witawie, POLECAM OGROMNIE! Siłownia... Ziutka Małgorzata - opinia (3) Nie wiem skąd stwierdzenie na temat recepcjonistek:"bardzo sympatyczne... Małgorzata super!!!! (1) polecam wszystkim...mili ludzie znający się na rzeczy:) kk Joga (1) Z szacunkiem dla Ciebie dostajesz wcisk jakiego byś się nie spodziewał po... Inesqa pizza (1) Od dłuższego czasu chodzę na tą kręgielnie i nie raz zamawiamy ze znajomymi... Stała bywalczyni polecam (1) My też polecamy szkółkę Wodny świat.Instruktorzy mają super podejście do... kiki całkiem,całkiem (1) Lodowisko jest całkiem fajne,miła atmosfera,przystępna cena,niestety jedyne... megi Polecam jak najbardziej!!!! (1) To juz mój trzeci miesiąc i mowie bardzo szczerze...nie myslalam ze codzienna... Hanna M. aqua aerobic (1) Świetne zajęcia:) jul Extra FUN!!!! (1) Chłopaki i Dziewczyny! Jeżeli chcecie nauczyć się najfantastyczniejszego... Kuba ok!! (1) jestem zadowolona z obsługi na recepcji za cierpliwe doradzenie i... maria Podoba mi się. (1) Bardzo dobre lodowisko. Nie licząc nie licznych dziur. Po każdym jeżdżeniu... Yncydent