Super (2) !!! Nikita Obsługa Koszmar ! (2) Obsługa jest koszmarna!! Dwaj Panowie w środku - 1- przy kasie - nie umiał... Cezary Pap Całkiem dobry basen :) (3) W końcu udało mi się znaleźć w Gdańsku basen nie wykupiony kompletnie przez... tygrys wodny
Dobry sklep (1) Fachowe podejście do sprawy. Oprócz szybkiej realizacji i miłej obsługi... p2s2 ... (1) ze wszystkich innych wyciagow to kotlinka jest najlepsza... mega wporzadku... %$^#@ Centrum Sportowe 'U Jezuitów' (1) Doskonały basen: miła obsługa, czyściutko, piękna woda (oznowana!), ludzie... Marek M. Kielgrzymski świetny klimat (1) Muzyka na imprezie sylwestrowej i wczesniej (21-22) bardzo przyjemna - nie... martin :) - opinia (1) Najlepsza szkółka, w jakiej jeździłam, nigdzie nie spotkałam tak grzecznych... :) Na chwilę przeniosłem się do innego (reklamowanego mocno) klubu L... (1) ale szybko wróciłem do Baltic'a. Może i są jakieś niedociągnięcia ale jest... hake & peach NOWY SERWIS w Gdyni (1) Serwisuje narty od wielu lat . Przed sezonem pojechałem sprawdzić ten nowy... Leszek Narciarz Fachowcy jakich mało. (1) Dobrali idealne rowery mi, i moim rodzicom. Nie przepłaciliśmy, i każdy jest... robi13 bardzo fajny klub (1) Za stosunkowo niewielkie pieniądze można pojść na aerobik i sie wyskakać,... agnieszka Pytanie do bywalców (2) Wybieram się do aquaparku. Czy mogę być w spodenkach czy muszę sobie kupić... Arci CAROLINA & FRIENDS - opinia (1) JAK CZYTAM TAKIE WPISY JAK PONIŻEJ PT "MASAKRA" TO MNIE NORMALNIE SKRĘCA.... CAROLINA & FRIENDS GORĄCO POLECAM ................ ‎ (1) Chodzę od lat na aqua do p. Yvette . Jak zaczynałam (1 raz w tygodniu ) to... Monika Kiedrzyńska Wciąż przekłądane otwarcie... (2) Lodowiska już 3 raz jest przekładane na inny termin, rozumiem, gdy w... Klient! LUBIĘ TEN KLUB NA TYLE ,ZE POKONUJE 40 KILOMETRÓW (1) CHODZĘ NA AKADEMOS OD ROKU.PANUJE TU FAJNA ATMOSFERA MOZNA SIĘ ZRELAKSOWAĆ... MICHAŁ rewelka (1) zaczne od poczatku, ani ja ani moja przyjaciolka nie jestesmy vipami a bez... Aga & Pati Siłka (1) śmiało moge każdemu polecić fajny klimat normalne ceny nie przychodzą... Picia Godne polecenia. (1) Ukończyłem kurs nurkowania OWD. Pierwszy krok w podwodnych wędrówkach i... Przemek Sendlewski