Super (1) Sklep super, akcesoria wypas, wybór rowerów duży, świetna pomoc w dobraniu... Mateusz jaka sciema? (1) Chyba to jakies nieporozumienie. Dla mnie zasady sa proste, a konwersacje... Piotr Płatny parking dla kllientów?! (1) Wczoraj z kilkoma znajomymi zabawiliśmy tam parę godzin a że trochę wypiliśmy... Szczepan
SUPER!!!!!!!!! (1) Tam jest SUPER! Naprawdę polecam! koko Opłaca się (1) Płaciłam 300zł za siłownie, dołożyłam drugie tyle i mam siłownie oraz... Madza Dobrze jest (1) Mila obsługa, fajna zabawa xyz bardzo dobry klimat (1) Zajęcia na wysokim poziomie. Bardzo sympatyczna atmosfera. Czysta przyjemność... Luigi :( (1) Zaskoczyły mnie nie podwyżki cen (bo te akurat jestem w stanie zrozumieć) ale... Ania81 Magda (3) Witam postanowiłam opisać swoje wrażenia po zajęciach ruchowych z Magdą na... Aga L - opinia (1) kilkakrotnie korzystałem z tego fitness clubu ( tak nie mylić z... L za drogo!!!!!!!!! (1) moim zdaniem klub jest super czysto schludnie mile panie w recepcji i super... gosia Argonaut profesjonalna nauka pływania (1) Zapisaliśmy się z synem w ubiegłym roku,syn do sekcji pływackiej ja na... Mama Jasia Nauka pływania (1) Od pewnego czasu uczęszczam na zajęcia z pływania dla dorosłych i jestem... Magda Szkoda :( (1) Przed podwyżkami korzystałam często i byłam zadowolona z zajęć i... Betka Super klub! (1) Bardzo ciekawe zestawy ćwiczeń - i co najważniejsze: nie tylko dla pań.... Monika Nurkowanie z Argonaut (1) Konkretnie , solidnie , pełen profesjonalizm , podążanie własną wypracowaną... Jarosław Akman A ja chodze na plywanie po prostu i jest SUPER (1) No a ja chodz etam na plywalnie na rekreacje od roku, i sobie wielce chwale.... Piotr Nareszcie Bilard... (1) - 3x pool 4xsnooker + Lokal bez dymu!!! Palacze palą na zewnątrz -... adam Najlepszy klub !! (1) Zajecia swietne, obsluga bardzo mila i zawsze pomocna, czysto, niezly wycisk,... mmm FANTASTYCZNIE!!!! (1) Jeżeli szukacie: profesjonalnej nauki windsurfingu,kitesurfingu, super... Agata