Moja opinia (5) Polecam Polecam Polecam. Pelen profesjonalizm doskonala ekipa wspaniala... Łukasz kursy i safari (5) Szkolenie na OWD i AOWD profesjonalne i przyjazne. Centrum nurkowe w... Grzegorz Szybki , "pusty " Kurs chyba nurkowania....w TRYTONIE. (5) Kurs przebiegał w atmosferze pospiechu i po "łepkach". Instruktorzty ???... dimer12
zadowolony (1) nowy serwis na mojej dzielnicy i pod domem , musiałem zobaczyć co koleś zrobi... pajak Dobra siłownia (1) Obsługa klienta jest bardzo dobra, przychylna klientowi. Wyposażenie jest ok,... Anda Wielka ściema (1) No cóż... bardzo chciałam zapisać się na aqua aerobic. Biuro czynne jest... Agnieszka od wielu lat dobry poziom (1) Znam ten klub od 6 lat. Od 3 lat jestem stałym członkiem. Jest tam miła i... Piotr jest fajnie :D (1) słuchajcie, gdyby bilety były tańsze, byłoby za duzo ludzi i zrobiłoby sie z... Jull. salon kosmetyczny (1) Jestem klientka pani Niny od jakiś 4lat i bardzo cieszę się, że juz wróciła... Ania Doskonały wybór (1) W zeszłym tygodniu pierwszy raz skorzystałem z usług tego sklepu. Jestem... Tomek :) (2) bajer micro92 uwaga (1) Basen jest ok , gorzej ma się sprawa DOSTANIA na basen w normalnych godzinach... >>Nutka nie -porażka (1) nie zgadzam się stanowczo. reklamowałam w tym sklepie również buty ecco i... aga_as Jaro - opinia (1) Polecam tą FIRME uczęszczam regularnie na ich zajęcia, moje dziecko uczy sie... Jaro Źle się dzieje (2) Źle się dzieje w Balic Oasis, którego klientką byłam prze ok. cztery lata.... Hanna w zdrowym ciele zdrowy duch (1) klimacik miły, sprzety fajne, obsługa fachowa, zajecia aerobowe - rewelacja !!! :) zastępstwa za Sylwię wzbudzają moje niezadowolenie :( (1) mam nerwa i chcę się tym z Wami podzielić ogólna moja ocena klubu, a przede... wolę pozostać anonimowa Bardzo fajny klub z klimatem (1) Jestem klientem klubu od ponad 3 lat. W okresie jesienno-zimowo-wiosennym... Paweł zajęcia dla kobiet w ciąży!!! (1) nareszcie są!!! jestem zachwycona, tym że Akademos w końcu zdecydował się na... Małgosia BRUDNE SOLARIUM... (1) Proponuję wejść do włączonego solarium (stojącego) i spojrzeć w górę. Nad... Malwina