Polecam (1) Bardzo miło i przyjemnie. Panie w recepcji rewelacja, atmosfera bardzo miła.... Aleksandra PORADA (1) Kochani jeżeli jeszcze ktoś z Was się zastanawia pójść do tego klubu czy nie... JA co słychać w wielkim świecie? :-) (1) Witam! Jakiś czas temu chodziłam nałogowo do Akademosa. Jak większość byłam... Emilia
Robag - opinia (1) Gorąco polecam. Rewelacyjna obsługa i jakość wykonanych prac. Bardzo... Robag odpowiedz obiektu (1) Oczywiscie kazdy Klient ma prawo do wlasnej opinii i wlasnych wyborow, nie... Marzena Gross Kuś kitka - opinia (1) super kitka Interesujące promocje (1) Bardzo ciekawa i różnorodna oferta. Nawet teraz, gdy jest już po sezonie. Nie... Barbara CO jest z tym PILATESEM? (1) to się zaczyna robić irytujące... raz jest w grafiku za 2 tyg już nie ma,... Sylwia Polecam (2) Klub znajduje się w centrum Sopotu, a jednocześnie trochę z boku - to czyni... asia klimacik, kameralnie, przytulnie i super obsługa! (1) witam, generalnie, dla wtajemniczonych, dobra muza na życzenie, dwa stoły... zadowolony PSJK (2) Agnieszka Racka jest najlepszym instruktorem jakiego znam. Tłumaczy wszystko... Julka Bardzo fajne miejsce, ale... (2) Bardzo fajne miejsce, ale... nie obejdzie sie bez kilku uwag. :) Po pierwsze,... O. Brak profesjonalnej obsługi (1) Brak profesjonalnej obsługi Nie wiem jak z wyposazeniem, klimatem i cenami... Wojtek :) (1) cóż czytając poprzednie wypowiedzi miałam nie lada dylemat czy skorzystać z... Czekoladka polecam gorąco (1) Profesjonalna,przemiła obsługa, fantastyczne zabiegi kosmetyczne,pełen relaks... Ala Kasia - opinia (1) Bardzo przyjemny klub. Bardzo miła i profesjonalna obsługa, sala i zaplecze... Kasia Solidna nauka w szkółce z klimatem - firma godna polecenia. (1) Jeśli szukacie miejsca na porządnie przekazaną wiedzę i praktykę nauki... JS ok gdyby nie grzyb pod prysznicami (1) klub super, bardzo przestronny, dobra wentylacja, dużo stali do rzucania,... on jams - opinia (1) Jest naprawde fajnie, mila atmosfera i zimny lod :) jams Super dla początkujących (2) Chodzę do klubu już około roku i muszę przyznać że mój entuzjazm przygasa z... Wiga