magdul - opinia (1) Basen super, instruktorzy zajmujący się naszymi dziećmi pierwsza klasa. Jeden... magdul były fajne trenerki (1) dokładnie...były fajne trenerki, które dawały naprawdę suuuuper wycisk!!!... beata Rezerwacja usunieta bez powiadomienia (1) Od kilku lat korzystalem z hal tego Pana. We wrzesniu zarezerwowalem tam... Robert
Rewelacyjny serwis (1) Jadąc do pracy tylny hamulec (XT hydrauliczny) odmówił posłuszeństwa. Jako że... Bynio www.mtb3x.pl Fachowy serwis (1) Od kilku lat serwisuję w CycloSporcie wszystkie moje rowery !!! Zarówno te,... Dariusz Bichajło w.p. - opinia (1) Co do klubu. Chyba jest ok. Ale brak wieszaków to chyba żart. Kradną?... w.p. Doskonały zakup przez internet (1) W tym miesiącu kupiłem rower w CycloSporcie przez internet. Zakupiony rower... Krzys Nauka w pustym basenie ?! (1) Nawiązując do poprzedniej opinii , to w czerwcu nie ma chyba wody w basenie ,... kami65@interia.eu Ja nie mam zastrzeżeń (1) Niem posiadam żadnych zastrzeżeń co do tego basenu.Idzie popływać , obsługa... Dominik Jeszmuła Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER...... (1) Dla mnie i mojego ucha nie skńczyło się SUPER......, nie tak jak moi... Henryk Alskinski byl sobie klub (1) Był świetny klub, z miłą atmosferą profesjonalnymi, sympatycznymi trenerkami,... stala klientka OBSŁUGA BASENU (1) Mam bardzo mieszane uczucia co do Pań pracujących na Basenie, np.: Pani w... Inga Zdecydowanie polecam szkole Firefish! (1) Na kurs OWD w szkole Firefish zdecydowałem się przebywajac poza granicami... Maciej Rewelacja (1) Czysto, schludnie, bez zapachu potu :) Szatnie z dużymi indywidualnymi... Kamil Aqua aerobik , SUPER ! (1) Na zajęcia z Aqua Aerobicu dojeżdżam , aż z Przejazdowa. Jednak nie... Joanna Wiklińska DUO SHAPE (1) Czy jest szansa by zajęcia w wykonaniu Adriana i Magdy P. odbywały się... stała bywalczyni bardzo fajny sklep (1) Dla mnie to sklep, gdzie obługa świetnie doradzi zarówno kupno roweru jak i... BINEK Dla mnie i moich koleżanek mega super. (1) Chodzimy do pani Ivetki od lat całą PACZKĄ i będziemy dalej chodzić ja BÓG... Jolanta Waszkiewicz Danka - opinia (1) Rowery jak na używane tanie nie są, kilka części zepsuła mi się po kilku... Danka Basen w Centrum Sopot (1) Basen jest zadbany, woda utrzymana jest w najwyższej czystości. Na terenie... Anonim