W sumie jest OK (1) Panie w recepcji bardzo mile. Panie sprzatajace rowniez, podnosza kazdy... Stala klientka Serdecznie POLECAM (1) wspaniała przygoda w doborowym towarzystwie Marcin&Kasia Warto odwiedzić to miejsce (1) W Fit Med Salon byłam wczoraj z koleżanką po raz pierwszy. Zastanawiałyśmy... Emila
panienskie (1) Polecam!!!!!!!!!! Super impreza, dobre jedzenie. Polecam wszystkim na kazda... :) Super basen (1) Polecam ten basen, wszystko w nim mi się podoba. Miałam okazję korzystać z... Angelika G Imprezka integracyjna (1) Heh-poczytałem opinie innych i postanowiłem dodać swoje 3 grosze. Ja tam... Vigo Bardzo dobre kursy nurkowe (1) Zajęcia prowadzone bardzo ciekawie, duża elastyczność w zakresie terminów... Jakub Miciński Szybko i Sprawnie (1) Moge smiało polecic ten sklep mila profesjonalna obsluga i przystepne ceny. Michal Polecam :-) (1) Miałam lekcje nurkowania z Markiem i chociaż z reguły podchodzę do wszelkich... asia Rewelacja (1) Inne duże sklepy/serwisy wymiękają, gdy tymczasem L. udało się naprawić... Tomek Stefek - opinia (1) Polecam wszystkim tą siłownie. Znajduje się w szkole XV lo. Niesamowity... Stefek Jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza szkółka w Trójmieście ! (1) Wspaniale ujeżdżone konie, którym chce się pracować, bo nie chodzą cały... iwona Nierzetelny serwis (1) Kupiłam tam rower półtora roku temu i jestem z niego bardzo zadowolona.... Anna super serwis (1) Witam Bardzo dziękuję serwisowi w tym sklepie. Super. Nie sądziłam że tak... ewa Polecam! (1) Dogodna lokalizacja, dobre ceny, porządne wyposażenie, czysto, schludnie,... Andrzej Fachowe podejscie do sprawy (1) szybko i sprawnie naprawiony rower; w innym serwisie przez kilka dni nie... mzt88 Świetni (1) Prawie rok temu kupiłem u nich 2 rowery. Pierwszy raz spotkałem się z tak... borys Polecam!!!! (1) Fachowa obsługa,widać że chłopaki znają się na rzeczy.Przedewszystkim na... Ewa Bezsens organizacyjny -wypożyczalnia łyżew i przebieralnia (2) Wypożyczalnia łyżew i miejsce do przebierania dostępne dopiero po sprawdzeniu... Medard Dziedzic Najlepsze miejsce w jakim byłem :) (1) Polecam wszystkim serdecznie ten obiekt: komfortowo, czysto i super... Michał