To jakiś KOSZMAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Chciałem przedłużyć mój i żony karnet na basen mosir , wystany w kolejce , a... Darek Denke Aquaerobic ,któregodługo szukałam. (1) Uczęszczam na zajęcia z AQUA AREOBIC z Panią Yvettą. Jestem bardzo... Jolanta Dylewicz Cena niewymierna do wyposażenia! (1) Mniej więcej od kwietnia br w odstawkę po kolei zaczęły odchodzić sprzęty... anavrin18
Gorąco polecam (1) Swietne przygotowanie, sympatyczna atmosfera i super zabawa. Pozdrawiają... Kasia06660 Aga - opinia (1) Super atmosfera, bardzo fajne miejsce aby mile spędzić czas w gronie znajomych. Aga Polecam innym (1) przez ostatnie 3lata dokonywałem tam regularnych zakupów, niestety ostatnio... Przemek Wymiana części w rowerze i regulacja (1) Po kilku latach jazdy mój rower wymagał regulacji. Przy okazji, Serwisant -... Jan Ruchniewicz Dance (1) Mam nadzieję, że wróci do zimowego grafika, do Galerii Bałtyckiej lub do... gusla klub godny polecenia :) (1) Jestem klientką Akademosa od zeszłego roku, z czystym sumieniem mogę polecić... mizia Naprawdę warto (1) Miła atmosfera, ciekawy grafik i zajecia. Polecam! Klientkaa ;] (1) Stajnia jak dla mnie wzorowa. Super ludzie, opieka 24h. Polecam wszystkim! m This is Sparta (1) . ssj warto (1) polecam te zajęcia gorąco, uczęszczam od dwóch lat , oprócz poprawy... Kinga Open Water PADI certified divers (1) A great diving course for everyone from beginner to more experienced divers.... Vidar Kolloen Rewelacja!!! (1) Prawdopodobnie najlepsza restauracja w trójmieście w kategorii jakość/cena.... Ł.Ch. Obsługa klienta nie z tej epoki (1) Byłem zainteresowany rowerem marki Schauff. Pomijając fakt, że sprzedawca... Rafal pokażcie mi lepszych (1) aby ocenić trzeba spróbować a warto polecam wszystkim tą FIRMĘ ryszard zbrój się rowerku, zbrój - czas ci ruszać w bój (1) Nie ma co dużo pisać - jestem bardzo zadowolony z usług rowersów. Bardzo... Arkadiusz profesjonalny klub fitness (1) jestem bardzo zadowolona z usług w tym klubie, zajecia fit są bardzo ciekawe... agnieszka instruktorzy jacy instruktorzy? (1) Dopiero zaczynam trenowac w klubie, bylam ok.7 razy ale nigdy nie widzialam... sim