Zrobić cenny bardziej przystępne!!!! (1) Co roku śmigamy na łyżwach ,teraz dzieci już muszą płacić za bilet i cóż... Ja GOOD LUCK CLUB (1) Bardzo mi się podoba wystrój klubu i jego wyposażenie. Sprzętu jest bardzo... Kasia polecam!!! (1) Serdecznie polecam Siodme Niebo. Bardzo przyjemne miejsce, mile panie na... zadowolona
polecam (2) Od ponad pół roku jeździ na koniku moja 3,5 letnia córeczka, jest w... Asia POLECAM !! :) (1) Stajnia uczy jeździć konno. Od czasu pobierania nauk ( luty '09) w tej stajni... Ewa Polecam! (1) Myślałem, że tacy ludzie jak właściciel serwisu-Pan Fabijański dawno już... BJ Nie polecam (1) Z roku na rok coraz gorzej. - Instrultorzy odchodzą, lub są usuwani. -... Marek Świetna szkoła - widoczne postępy (1) Polecam wszystkim rodzicom, którym zależy na profesjonalnym kursie pływackim... Agata Gwardyś Jest Ok (1) Wszyscy piszą że ceny sa za wysokie , z jednej strony dobrze a z drugiej... :]]] Bardzo Polecam (1) Miła i sympatyczna obsługa, fachowe doradztwo oraz dokładność:) No i co... :) Reklamacja (1) Strasznie duże problemy z reklamacja jak już przyjmą to rozpatrzenie jej... Dindin super! (1) oj pewnie będziemy bywali tam częściej - jedzenie, jego jakość, smak i sposób... kewiz konie prywatne w Tarze? (1) Hej! Czy w stajni Tara stoją konie w hotelu? Jeżeli ktoś wie proszę o... dr Rewelacja (1) Uczestniczyłem w zorganizowanym przez Adventure-ops wieczorze kawalerskim.... Żur Rowery dla dzieci (1) Świetny wybór rowerów dla dzieci w różnym wieku i o różnym wzroście. Bardzo... Donat TO JEST HARDCORE TO JEST ANIMAL WYTRZYMASZ TO ? (1) Polecam każdemu tą siłownię zarówno początkującym jak i zaawansowanym, dzieje... Shock ewa - opinia (1) Drogo i niemiła obsługa Chcąc skorzystać z usług udałam się do ww. lokalu.... ewa magdul - opinia (1) Basen super, instruktorzy zajmujący się naszymi dziećmi pierwsza klasa. Jeden... magdul były fajne trenerki (1) dokładnie...były fajne trenerki, które dawały naprawdę suuuuper wycisk!!!... beata Rezerwacja usunieta bez powiadomienia (1) Od kilku lat korzystalem z hal tego Pana. We wrzesniu zarezerwowalem tam... Robert