jest super! (1) Wspaniałe miejsce. Nareszcie nie tracę czasu na jazdach. Indywidualna nauka,... Elka rewelacja (1) rewelacja Mała Komunia dziecka zakończyła się skandalem :-( (1) Dzień dobry.Razem z żoną w maju br. wyprawiliśmy w CM przyjęcie komunijne... Andrzej z żoną i synem
ODRADZAMY I OSTRZEGAMY!!! NIE PSUJCIE SOBIE WAŻNYCH CHWIL W ŻYCIU TYM MIEJSCEM!!! (1) To my jesteśmy znajomymi,o których pisze Młoda Para.Chcieliśmy w Centrum... Agnieszka i Łukasz Arogancja właściciela i nieuczciwość w rozliczeniach pieniężnych! (1) Kategorycznie ODRADZAM organizację jakiejkolwiek imprezy w Centrum... Para Młoda kellysaxis (2) Bardzo dobry sklep i serwis.Za darmo udzielają znakomitych porad jak dbać o... sąsiad Wspaniała stajnia (1) Lepszej stajni nigdzie nie widziałam. Pan Andrzej to świetny nauczyciel, a... M. nareszcie! (1) Profesjonalna kadra z pasją i sympatyczna atmosfera, zadbane i dobrze ułożone... Aga basen- kupno karnetow (1) basen jest ok- ale kupno karnetow odsyla do czasow kiedy po wszystko stalo... anna Szermierka sportowa a klasyczna. (1) Trenowałem prawie rok szermierkę sportową, a obecnie klasyczną. Zanim... Aliant super (1) Właśnie jestem po kursie OWD w Gdynia Dive. Wystawiam najwyższe oceny we... Przemek Fajni ludzie (1) Gdynia Dive to przede wszystkim fajni ludzie - profesjonalni nurkowawie z... Rdn Spostrzeżenie (1) Od wielu lat brakuje porządnego przyrządu do ćwiczenia łydek oraz skośnej... Stały_bywalec Bida z nędzą:((( (1) W poniedziałek na początku sierpnia oddałem koło do centrowania. Koło... makarov Rewelacja (1) Mogliby mieć zniżki dla stałych graczy :) A.W. GDZIE OBSŁUGA??????!!!!!!! (1) wygląd knajpy ok ale zeby cos tam zjesc to mega wyzwanie brak obsługi po 15... Tom TOKARY GOLF (1) POLECAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYCH GRĄ W GOLFA, JAK RÓWNIEŻ OSOBOM... WIESŁAW NIEMIRA tutaj jest warto przyjechać (1) naprawde jest super. obozy są wspaniałe i ciekawe ,a poza tym byłam dużo na... ada talkowska uczestniczka obozu Jestem na TAK! (1) Dziwne... Widzę, że U7 budzi mieszane uczucia... Odpowiadając Klientce, która... JR Stały klient? (2) Dzień dobry, z całym szacunkiem dla Pana właściciela oraz dla świetnego... Łukasz