ok (1) fajne miejsce, widać ze nowe i zadbane, ceny całkiem w porządku, jedzenie... bastrzel Klimatyczna kawiarnia (1) Jestem wielokrotną klientką Kawiarni Mozaika i zawsze chętnie tam powracam.... Magda Super!! (2) Pełen profesjonalizm ze strony obsługi. Zawsze wszystko fajnie wytłumaczą i... szymek
Jest super! (1) Jeżdżę od niedawna w tej stajni,ale jest naprawdę super panuje tam,przyjazna... Juu O to chodziło (1) CS Południe jest miejscem którego szukałam. Idealnie dopasowanie ćwiczenia,... Gość super (1) super klub, polecam, fajne tory, dobry sprzet, dobra wentylacja - nie... Adam Uczciwy/doskonały serwis (2) Z chlopakow niektorzy klienci chca chyba zrobic wirtuozow sceny serwisowej..... Satanadarrr Rewelacyjna przygoda (1) Byłam na chwilę ale szaleństwo niesamowite za niską cenę wspaniale się... Małgorzata Sowińska-Toczek Ocena instruktorek fitnes (1) Niestety wszystkie panie prowadza zajecia...dla siebie. Nie slychac ich, nie... Anna K. Korzystam przynajmniej raz do roku! (1) Korzystam przynajmniej raz do roku! Zazwyczaj zabieram na kajaczki gości z... Jolanta po prostu warto. (1) Przede wszystkim konie są bardzo dobrze traktowane, co dla jeźdźca powinno... Asia A. rewelacja (1) najlepszy klub do którego chodziłam. Jestem fanką zajęć u Asiu już od 5 lat.... stała bywalczyni Kompletny negatyw (1) Nie wiem kto pisze w samych superlatywach o p. D.. Ja korzystalem... Wojtek Znawca - opinia (1) Bez wątpienia najlepsze lodowisko w okręgu. Nie piszcie ludzie, że drogo i... Znawca Beata - opinia (1) Jezdze w BHT od niedawna i mam nadzieje, ze taka atmosfera bedzie tam... Beata Ci panowie zrobią wam dobrze :) (1) Ach, nie dość, że przystojni to jeszcze skorzy do pomocy w najdrobniejszych... Evil_Yasmin Serwis? Tylko tu! (1) skorzystalem dzis po raz pierwszy i jestem naprawde milo zaskoczony. Obsluga... alex Kompetencja przede wszystkim (2) ..... Tak kompetentnej obsługi jak w Rowersach to ze świecą szukać. Nie dość,... Watari Solidnie i fachowo - krótko i na temat (1) co tu dużo pisać..... polecimy ten sklep i Fachowców nie jednej osobie!!! Tak... Ania ZA TĄ CENĘ WARTO (1) Moja córeczka regularnie korzysta z usług Akademi Jeździeckiej, gdzie pod... Ania