ROWERSI (2) Świetna obsługa. Zapaleńcy. Ludzie z pasją, którzy sami jeżdżą konkretnie na... anur3 Rowersi (1) Bardzo fajny sklepik. Obsługa bardzo sympatyczna i dobrze nastawiona do... Jaro Serwis dla rowerów salonowych (3) Oddałem rower do naprawy - wymiana szprych, naprostowanie koła. Na dzień... Marcin
Damix opinia (1) Naprawdę polecam wszystko ok obsługa na wysokim poziomie osoby tam pracujące... Damix power bike (1) Wszystko ok, ale ... przydałoby się, by klub zadbał wreszcie o sprzęt, a... S Super klub!! (1) Goraco polecam, bo jest to klub dla tych dziewczyn i kobiet (rozpiętość... miss marny serwis (1) Pomiomo miłej obsługi, serwis nie zdołał usunąć podstawowej usterki a w... Mikołaj Polecam (1) gartuluję załodze! Ag POLECAM (1) Wyjątkowy , niemal domowy klimat. Panie Grazynka i Agnieszka urocze :).... Uśmiechnięta klientka gorąco polecam (1) Piękny obiekt.Najczystszy w Trójmieście, super profesjonalna obsluga,świetna... Izabela Uczciwi i rzetelni to po pierwsze... (1) ...po drugie, nie obwijają w bawełnę, jak w innych serwisach; jeśli nie... Krzysiek Wszystko w normie? (2) Z rozmowy wynika, że jeśli ktoś kupił u nich rower to za wymianę dętki może... Tomek Polecam (1) Cena mogłaby być niższa, wtedy na pewno chodziłbym częściej. Na dzień... gp j.w. (1) Zgadzam się z kolegą Machuikiem. Teraz jest tam jedna osoba która zna się na... Brooce Polecam gorąco amatorom strzelectwa (1) Kadra strzelecka (instruktorzy ) jedna z najlepszych jakich znam ,ludzie... Miksza Numer 1 w 3mieście (2) Najlepsze centrum nurkowe w 3mieście. Profesjonaliści w każdym calu... Błażej Świetne miejsce (1) Bardzo fajne miejsce, spokojne konie, jazdy nie w grupach. Ceny może nie... Emilia Dokładnie tu i teraz jesteś szczęśliwy:-) (1) Zajęcia u Adriana - moje lekarstwo na smutki....recepta na chwileczke... karina pilates (1) Hej jestem w szoku,wlasnie czytam opinie na forum iz nie bedzie juz... madonna Espina w Madisonie (1) Dzięki pozytywnemu nastawienu sprzedawcy i jego zaangażowaniu nabyłem w tym... andy