co z zajęciami Pilates???? (1) Prośba, apel: niechże cos pozytywnego się zadzieje w sprawie zajęć Piates,... tensam Przesadzili z podwyżkami. (1) Chodzę na zajęcia od roku i jestem z nich bardzo zadowolona. Niestety,... Agnieszka Polecam! (1) Witam. Jestem stałym klientem sklepu mkbike za kazdym razem jestem... Zelus
art - opinia (1) Super obsluga , pasjonaci. Jakość wykonanych uslug na najwyższym poziomie art Kompletne dno!!!!!!! (1) Do momentu kupna roweru jest ok., potem masz same problemy. Serwis... Adam Klient się liczy do momentu kupna roweru. (2) Kupiłem w tym sklepie już dwa markowe rowery. Muszę przyznać, że wybór jest... Maciej JEDYNY warty polecenia sklep (1) Podczas zakupu, roweru bądź uzgadniania ceny za naprawę ma sie przyjemne... Jacek zdecydowanie nie polecam !! (1) zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Sprzedawczyni nie zna się na... klientka sklepu Super (1) ZAWODOWIEC PRZEZ DUZE "Z", PROFESJONALISTA PRZEZ DUZE"P". CENY BARDZO... wojnadi Gdańskie U7 - rewelacja (1) byłam wczoraj ze znajomymi w tym clubie, oprocz mozliwosci pogrania sobie w... Patrycja super instruktorki i konie (1) krótko jeżdżę konno ale ta stajnia wychodzi przed szereg przed stajniami, w... marta rewelacja (1) Jestem amatorką sportu, więc wkroczyłam tam bardzo niepewnie z dużą dozą... Maja Najbardziej profesjonalna szkoła pływania w Trójmieście (1) Najbardziej profesjonalna szkoła pływania w Trójmieście Andrzej Kocuniak Perfeccto (1) Sprzedawca uprzejmy, pomocny, widać że koleś zna się na rzeczy. Serwis bardzo... Kokos KRZYCHU - opinia (1) BARDZO PRZYJEMNY KLIMAT,ZERO CWANIACTWA ,SUPER SIŁKA KRZYCHU Moja Opinia (1) Chodzę do Pani Iwetki na Aquaaerobic od 3 lat i jestem bardzo zadowolona.... Cecylia Kowalewska Zagubiona - opinia (1) Jedzenie super, boski wystrój, przesympatyczna obsluga!!!! POLECAM WSZYSTKIM!!!! Zagubiona Tragedia... (1) Byłem tam na wycieczce ze szkołą. Wcisnęli nas w 7 osób do pokoju ok... Dawid Warto ! (1) Profesjonalna obsługa, nowy sprzęt, miłe towarzystwo treningowe, duża... Rafał Kupiłem płetwy (1) Kupiłem płetwy i jestem wielce zadowolony z tego że kupiłem w Argonaut... maciej