Piękne rowery, jedak obsługa straszna... (1) Rzeczywiście sklep oferuje dużo ciekawie wyglądających rowerów, jednak... arbuz POLECAM (1) SYMPATYCZNA OBSŁUGA, URZĄDZENIA- SKUTECZNE, POLECAM RÓWNIEŻ ZABIEGI... KLIENTKA szkółka pływacka na medal (1) Jest to 3 szkółka pływacka, w której uczymy pływać Nasze dziecko i muszę... Ewa - mama Piotrusia (lat 5)
SUPER!!!!! (2) Basen jeden z lepszych w trójmieście, jedyny mankament to za dużo ludzi... Monia Świetne Korty (1) Korty są bardzo dobrze przygotowane, miła atmosfera przy lesie oraz możliwość... Kacper Labuda nie chodzcie tam! (1) Basen mistrzostwo swiata i dlatego chce go miec CAAAAAAŁEEEEEGOOO dla siebie.... morganfriman aaa - opinia (2) ...każą sobie płacić 50 zl za śmieszny pasek,taki nowy wymysł... aaa Pełen profesionalizm (1) Rewelacyjna obsługa klienta, doskonałe doświadczenie w zakresie serwisowania... Robert S. extra basen dla początkujących (1) polecam ten basen-super czystosc, extra woda i atmosfera. darek Opinia o sklepie (1) Właśnie dokonałem zakupu roweru w tym sklepie. 1.Bardzo fachowa obsługa bez... FELOOO Kto szuka definicji miłej i profesjonalnej obsługi nie musi dłużej szukać! (1) Do tego (poleconego mi przez znajomych) obiektu nie było łatwo dotrzeć, ale... Grzegorz Zdecydowanie polecam!!! (1) Z firma Pana Jarka jestem zwiazany od kilku lat. Na poczatku,gdy sklep byl... Tomek Polecam gorąco ! (1) Jestem stałą klientką sklepu i serwisu.Zawsze czeka na mnie miła i fachowa... Grażyna Krzychu - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Czego chcieć więcej?:) Krzychu Bardzo miła i profesjonalna obsługa (Dyplomy i nagrody) (1) Jestem osobą starszą i mam bardzo stary rower a mimo to dzięki wyrozumiałości... Alicja Cegielska Warto w 200% (1) Nie byłam łatwym klientem,wszędzie doradzano mi rower za ponad 1000 zł, a... Krynia Pilates (1) Przychodze na zajecia do klubu juz ponad 2 lata. Najbardziej odpowiadaly mi... Karolina Polecam (1) Uczęszczałam do różnych klubów, kiedy trafiłam do Gymnasion dopiero poczułam... Barbara sklep i serwis ok - polecam (1) Pod koniec Maja kupiłem u nich rower za 2100 czyli zwykly rowerek na dojazdy... D.P. REWELACYJNIE! (1) POLECAM PANIĄ ANIĘ WSZYSTKIM OSOBOM NA PIERWSZE ZAJĘCIA- POZYTYWNA ENERGIA I... :)